najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Seksi nakon tridesete

Mada mnogi takvo viđenje danas smatraju zastarelim, i dalje se mnoge dame pribojavaju toga da im je, kada prođu dvadesete, “prošao voz”, to jest da više nisu onako seksi i privlačne koliko su bile ranije. To nije tačno, što i mnogi muškarci mogu da potvrde – nemali broj njih više voli tridesetogodišnjakinje od devojaka u ranim dvadesetim.

Da ne bude zabune, ovo nije tekst protiv dvadesetogodišnjakinja. Svakako da su i one privlačne, ali to ne čini tridesetogodišnjakinje ništa manje seksepilnim i privlačnim. Svako životno doba ima svoju privlačnost, svoje prednosti i mane.

Ono što mnogi muškarci vole kod tridesetogodišnjakinja je to što uglavnom znaju šta hoće, kako u ljubavi i seksu, tako i u životu uopšte, što nije uvek slučaj sa dvadesetogodišnjakinjama. Tridesetogodišnjakinje imaju izvesno iskustvo, iskustvo u ljubavi, iskustvo u seksu, iskustvo u životu, a neretko im sve što su do tada postigle pruži i samopouzdanje, koje je uvek seksi (ili, barem, bolje umeju da imitiraju samopouzdanje).

Tridesetogodišnjakinje su uglavnom već naučile da u vezi nije sve “kao iz snova”, da će voljena osoba imati i mane, kao i vrline, i manje su sklone tome da ispravljaju svaku sitnu stvar koja im kod voljene osobe zasmeta, ili da voljenu osobu napuste čim im nešto ne bude po volji (naravno, ne mislimo na tolerisanje nasilništva, kriminala, niti bilo kog destruktivnog ili autodestruktivnog ponašanja). A mnogi muškarci će smatrati i izuzetno privlačnim kad se tridesetogodišnjakinja (zapravo, dama bilo kojih godina) ne stidi svojih godina, ne pokušava da se folira u vezi s njima, da izigrava tinejdžerku, već s ponosom pokazuje da je žena. I, mnogi muškarci se iskreno iznenade kada čuju da neka tridesetogodišnjakinja smatra da ima previše godina, jer njima pre toga nije palo na pamet da je posmatraju drugačije nego kao mladu ženu, i to seksi, privlačnu mladu ženu.

Zato, bez straha od tridesetih, bez straha od toga da će vas tada smatrati starim. Tridesete uopšte nisu starost, a što se tiče onih koji smatraju da ništa starije od devetnaestogodišnjeg “pileta” ne zavređuje njihovu pažnju, da li vas zaista zanima neko takav?

2 komentara
  1. Stefan Marjanović

    Oni muškarci koji misle da tridesetogodišnjakinje nisu toliko atraktivne i seksi kao dvadesetogodišnjakinje, mnogo se varaju. Žene u tridesetim mogu mnogo toga više dati, žena u tridesetim je u najboljim godinama, sazrela, ali taman onoliko koliko treba, znaju mnogo više da uzivaju u seksu, životu nego neke devojčice.

  2. Zora Vukadinović

    Lepa figura, negovano lice i telo, otmenost, samouverenost, obrazovanje, držanje na dovoljnoj distanci onih koji nisu vredni toga, poklanjanje pažnje onom ko to sve zavređuje – to je žena koja je žena bez obzira na godine. Imam 56 godina i još uvek mogućnost da selektujem šta je vredno moje pažnje, a šta ne. Drage moje, Bog je stvorio ženu kao uzvišeno biće, a na nama je da znamo šta sa tim treba činiti.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike