najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Uživanje u singl statusu

Bajron je jednom rekao da je ljubav za muškarca deo života, dok je za ženu to ceo život. Ima žena koje bi se sa tim složile, kao što ima i žena koje smatraju da je za devojku najbitnije da se dobro uda. Međutim, ima i onih koje ne dele ovakve stavove i koje nemaju ni najmanju želju da pošto-poto budu u vezi. Žele one da budu u vezi, ali onoj pravoj, značajnoj, u kojoj će stvarno moći da budu srećne – a u međuvremenu, dok ne nađu muškarca za takvu vezu, nimalo im ne smeta to što su same. Umeju i da uživaju u svom singl statusu – evo njihovih razloga.

Jedan razlog je taj što mogu da uživaju u singl statusu. Nekada je bilo drugačije, ali danas više nije tabu biti singl, pa kad je već tako i kad je ta vrsta pritiska manja nego što je bila, ove devojke ne žele da žure i apsolutno odbijaju da budu u bezizglednim vezama samo zato da bi bile u nekakvoj vezi.

Tipično za ovakve devojke jeste to da su u prošlosti doživele sreću u ljubavi. Ta sreća je prošla – koji god razlog da je u pitanju – ali je tim singl devojkama dobro ostalo u sećanju kakav je to osećaj. Ne žele da se zadovolje ničim lošijim – šta će im samo bleda kopija nekadašnje sreće? Šta će im podnošljiva veza kad već znaju da postoji i mnogo, mnogo bolje od toga?

Još jedna tipična osobina ovakvih devojaka je da su samostalne i da imaju ispunjen život. Imaju posao koji im se dopada i zarađuju sopstveni novac, imaju dobre prijatelje, hobije, interesovanja, zabavljaju se, putuju… Nemaju, zaista, nikakav razlog za očajanje.

Za kraj: idealistkinje su. Veruju da postoji muškarac sa kojim mogu da budu stvarno srećne, sa kojim mogu da imaju vezu iz snova, žele istinsku sreću u ljubavi i spremne su da čekaju dok ne nađu takvog muškarca.

Sve u svemu, to su devojke koje odlično znaju šta žele od života na svim planovima – pa i ljubavnom – i odbijaju da prihvate bilo šta slabije. Verovali ili ne, uglavnom im i uspe da dobiju ono što žele.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike