Uživanje u singl statusu

Foto: Babienochka/Pixabay.com

Bajron je jednom rekao da je ljubav za muškarca deo života, dok je za ženu to ceo život. Ima žena koje bi se sa tim složile, kao što ima i žena koje smatraju da je za devojku najbitnije da se dobro uda. Međutim, ima i onih koje ne dele ovakve stavove i koje nemaju ni najmanju želju da pošto-poto budu u vezi. Žele one da budu u vezi, ali onoj pravoj, značajnoj, u kojoj će stvarno moći da budu srećne – a u međuvremenu, dok ne nađu muškarca za takvu vezu, nimalo im ne smeta to što su same. Umeju i da uživaju u svom singl statusu – evo njihovih razloga.

Jedan razlog je taj što mogu da uživaju u singl statusu. Nekada je bilo drugačije, ali danas više nije tabu biti singl, pa kad je već tako i kad je ta vrsta pritiska manja nego što je bila, ove devojke ne žele da žure i apsolutno odbijaju da budu u bezizglednim vezama samo zato da bi bile u nekakvoj vezi.

Tipično za ovakve devojke jeste to da su u prošlosti doživele sreću u ljubavi. Ta sreća je prošla – koji god razlog da je u pitanju – ali je tim singl devojkama dobro ostalo u sećanju kakav je to osećaj. Ne žele da se zadovolje ničim lošijim – šta će im samo bleda kopija nekadašnje sreće? Šta će im podnošljiva veza kad već znaju da postoji i mnogo, mnogo bolje od toga?

Još jedna tipična osobina ovakvih devojaka je da su samostalne i da imaju ispunjen život. Imaju posao koji im se dopada i zarađuju sopstveni novac, imaju dobre prijatelje, hobije, interesovanja, zabavljaju se, putuju… Nemaju, zaista, nikakav razlog za očajanje.

Za kraj: idealistkinje su. Veruju da postoji muškarac sa kojim mogu da budu stvarno srećne, sa kojim mogu da imaju vezu iz snova, žele istinsku sreću u ljubavi i spremne su da čekaju dok ne nađu takvog muškarca.

Sve u svemu, to su devojke koje odlično znaju šta žele od života na svim planovima – pa i ljubavnom – i odbijaju da prihvate bilo šta slabije. Verovali ili ne, uglavnom im i uspe da dobiju ono što žele.

Ostavite komentar

Ostavite komentar