U trendu

Ljubitelje životinja žestoko je razbesnela ova reklama o psima (video)

Ljubitelji pasa i životnjske organizacije predano rade na tome da uvere javnost da pit bulovi nisu rasa pasa opasna po život. Drugi, nažalost, zastrašivanjem nastoje da sprovedu u delo plan da se ova vrsta pasa zabrani.

Jedan čovek je otišao toliko daleko u kampanji protiv pit bulova, da je snimio reklamu koju je planirao da pusti tokom ovogodišnjeg Super Bowla.

Advokat Kenet Filips zastupa žrtve napada ove rase pasa, i sebe čak naziva ‘ekspertom u oblasti prava koja se bavi ugrizima pit bulova’ i u videu koji je posatavio na Tviter, ovu rasu naziva ‘zlom’ i traži zabranu usvajanja ovih pasa.

– Podelite ovaj video kako bi pokazali da su pit bulovi preopasni da bi ih ljudi usvajali – napisao je ovaj advokat pored klipa.

Srećom, nije uspeo u nameri da se spot emituje tokom najgledanijeg televizijskog programa u Americi, jer mu je za puštanje reklame od 30 sekundi potrebno 5 miliona dolara.

Korisnici Tvitera ipak su na jedinstaven način odgovorili Filipsu, posavaljem fotografija i klipova svojih pit bulova na kojima njihovi ljubimci nisu uopšte strašni i smrtonosni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar