U trendu

Mačak je stalno gledao u zid, vlasnici su se iznenadili kada su otkrili zašto to radi

Korisnica TikToka, @razzle.reads, u nedavnoj je objavi otkrila da je njena porodica nedeljama ismevala mačka Suma, jer je neprestano gledao u zid, sve dok nisu otkrili razlog zašto to radi.

Naime, Sumo je cele dane provodio gledajući u zidove, a kada su njegovi vlasnici napokon odlučili da istraže zašto to radi, otkrili su da u kući imaju miševe.

@razzle.reads

We’ve been making fun of him for weeks because he just stares at his “invisible wall demons” all day but we just discovered we have a mouse problem. Sumo can’t figure out any of the treat puzzles we get but he can at least detect mice I guess 😂 We gave him extra treats tonight to make up for how badly we’ve been roasting him lately #catsoftiktok #catlovers #catsvideo #cats #smartcat

♬ original sound – Rachael | Booktok 📚

„Sumo ne zna da rešava slagalice, ali barem može da detektuje miševe“, našalila se njegova vlasnica. Mačak je kao nagradu dobio dodatne poslastice.

Viralna objava skupila je više od 400 hiljada pregleda i preko trista komentara.

„Nikada vam neće oprostiti ovo“, „Ovo je moj najveći strah“, „Samo je pokušavao da vam pomogne“, „Nadam se da ste pohvalili njegov detektivski posao“, samo su neki od komentara korisnika TikToka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.