Pas je bio na ivici SMRTI, nećete verovati ko ga je spasao (video)

Neočekivani spasioci.
Delfini su preslatke i jako inteligentne životinje. To su životinje sa razvijenim emocijama i najsličniji su ljudima. To je i dokazano kada je grupa delfina spasila psa koji se utapao. Kada je četvoronožac pao u vodu u jednom kanalu na Floridi, grupa delfina je pristigla u pomoć.

Niko nije čuo da je pas pao u vodu i nisu znali da mu je potrebna pomoć. Srećom, neko je ipak bio tu za njega, možda ne baš neko koga je očekivao, ali je najbitnije da je pomoć bila tu. Bila je to grupica delfina koja je ugledala preplašenog psa. Oni su plivali okolo i pokušavali da naprave što veću buku kako bi privukli nečiju pažnju. Jedan čovek ga je uočio i odmah pozvao nadležne da dođu u pomoć, a on je skočio u vodu kako bi ga spasio.

Iako je pas bio u šoku, ipak je bio dobro. Procenjeno je da je pas bio u kanalu oko 15 sati. To je jako dug period za bilo koju životinju da pliva bez prestanka. Bez delfina, ovaj par je bi imao nikakve šanse da preživi. Kako bi saznali više o ovoj priči pogledajte video u prilogu.

1 komentar
  1. Andjela

    Tako mi je drago da je spasen pas.Uz ovaj viseo sam plakala.Ali kada sam videla d je pas spasen,onda mi je bilo malo lakse❤

Napišite komentar