U trendu

Pas lutalica prišao glumcu koji je ležao na ulici i nastala je najdirljivija scena (foto)

Tokom jedne pozorišne predstave u Turskoj reakcija jednog psa lutalice iznenadila je i raznežila je mnoge gledaoce. Naime, jedan od glumaca na sceni je morao da odglumi pad s konja i ostao je da nepomično leži na zemlji.

„Lik koji sam glumio bio je povređen, sve ga je jako bolelo i teško je disao“, objasnio je glumac za The Dodo.

Dok je glumac tako ležao na tlu, na scenu je došao pas lutalica i prekinuo predstavu kako bi pružio utehu „povređenom“ čoveku.

„Bilo mi je toplo na srcu i bio sam jako srećan kada sam shvatio da mi se približio pas. Dirnulo me, bio je poput anđela koji je želeo da mi pomogne, nisam to očekivao“, ispričao je glumac i priznao da nije mogao da odoli da ne otvori oči i nasmeje se psu.

„Nikome nije smetala pauza. Naprotiv, mojim kolegama se pas dopao, a publika je bila srećna. Svi su počeli da navijaju“, dodao je glumac.

Pas je naposletku odšetao, a glumac je nakon predstave rekao da se nada da će psa ponovo sresti. Želeo bi da mu pronađe dom zbog ljubaznosti koju je pokazao.

„Sledeći dan sam ga tražio. Ljudi su mi rekli mesto na kojem obično provodi dan, otišao sam tamo, ali psa nije bilo. Tražiću ga dok ga ne pronađem“, zaključio je glumac.

Snimak je nastao prošle godine, a sad je ponovo postalo viralan i oduševio mnoge.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.