U trendu

Pas vas stalno prati kada idete u kupatilo? Razlozi će vas raznežiti

Ljubav psa ne poznaje granica. Čak i ako to znači da će vas pratiti kada idete u kupatilo. Možda će vam ovo u jednu ruku smetati, ali postoji tako mnogo razloga zbog kojih vas oni prate. I zapamtite sve što rade, rade za vaše dobro.

Naime, psi inače žive u čoporima i mogu početi da se osećaju nesrećno ili ranjivo kad iznenada ostanu sami. Potrebna im je stalna interakcija s drugima i oni žele da sve trenutke dele s porodicom, poput jela, igre i spavanja. Zbog toga, kada vam treba malo privatnosti, oni to ne razumeju. Zapravo misle da vam čine uslugu praveći vam društvo.

Osim toga, vaš pas bi mogao da pomisli da ćete se naći u opasnosti. Zbog toga oni idu sa vama da bi vas zaštitili.

Kućni ljubimci vašu kuću smatraju svojim teritorijom. Budući da su psi jako znatiželjni, oni jednostavno žele da budu deo onoga što se u kupatilu dešava. Uz sve to, život većine pasa nije toliko uzbudljiv i moglo bi da im bude dosadno dok čekaju da se vratite.

Neki psi se jako teško oslanjaju na ljude, i ako to vaš pas traži od vas, moguće da je samo želi da bude blizu vas, tražeći još poljubaca i zagrljaja. Psi jednostavno vole da se osećaju voljeno i sigurno. Zato nemojte žuriti s teranjem vašeg psa, njemu možda samo treba vaša pažnja.

Vaš pas može da zna da li ste tužni ili se ne osećate dobro.Psi su intuitivni i mogu otkriti vaše emocije iz govora tela i mirisa. Kad shvate da s vama nešto nije u redu, obično će pokušati da vas uteše što bolje, prenosi Klix.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar