U trendu

Vlasnica nahranila psa hamburgerom i čokoladom, a razlog će vas ganuti do suza

Eli Bukler živela je u Ujedinjenom Kraljevstvu pet godina kad je saznala strašnu vest. Njen šar-pej Bakster jako je bolestan. Dijagnostikovan mu je artritis, počeli su i problemi s disanjem i bili su mu potrebno jaki lekovi protiv bolova da bi izdržao dan.

@elliebuckler

Running in the big fields in the sky ❤️ love yoor forever baby boy 🌈 12 years wasnt long enough 😢 #dogslastday #fyp #bestfriend

♬ Stuff We Did (From „Up“) – Mark Northam

Zdravlje je počelo naglo da mu se pogoršava i Eli je ubrzo shvatila da nema puno vremena sa svojim voljenim psom. Bakster je izgubio apetit i borio se za svaki uzdah. Vlasnici su odlučili da ne žele da više pati, dogovorili su termin za uspavljivanje.

„Koliko god nam je to slomilo srca, učinili smo pravu stvar. Ne bi bilo pošteno da nastavimo ovako i pustimo ga da se muči. Bilo nam je užasno teško, meni je bio stvarno najbolji prijatelj“, rekla je Eli za Newsweek.

Britanka nije htela da njen najbolji prijatelj napusti ovaj svet bez najboljeg poslednjeg dana života koji može da mu pruži. Bakster je noć proveo s Elinim očuhom u vrtu. Pas je voleo da spava pod zvezdanim nebom. Eli ga je za doručak počastila hamburgerom iz McDonald’sa, a potom odvela u šetnju.

Kad se umorio, vlasnici su legli na pored njega i mazili ga. Nakon toga su Eli i Bakster zajedno slistili šunku, a pre nego što je otišao kod veterinara, ljubimac je dobio i komadić čokolade.

„Umro mi je na rukama. Bilo je mirno i osetila sam olakšanje“, priznala je Eli.

Snimak poslednjeg dana njenog ljubimca na TikToku je pregledana više od 11 miliona puta. Ona je svom psu htela da dan učini posebnim, a ljudi su se složili da je uspela u svom naumu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Пошаљи коментар