Ova obuća je opet hit, a mnogima je odvratna: Šta vi mislite? (foto)

Gotovo da nije bilo brenda koji napravio svoju verziju patika s ugrađenom štiklom

Kada se Bijonse pojavila u spotu za pesmu Love on Top u patikama s ugrađenom štiklom koje potpisuje francuska dizajnerka Izabel Maran, mislili smo da je reč o još jednom komadu koji ćemo viđati samo na pistama i spotovima. Kad su ih ponele Rijana i Žizel, pomislili smo da je to jedan od onih ekscentričnih trendova koji će kružiti među poznatima i zaobići „obične“ devojke, piše Glossy.

Ipak, to nije bio slučaj — neobičan model po imenu Bekket koji ima i platformu, i podignutu petu, i „čičak“… Skoro sve što može da vam padne na pamet!

One su podelile devojke, pa je deo bio očaran nesvakidašnjim rešenjima, dok je bio jedva čekao da ove patike izađu iz mode. Očigledno je ovih prvih bilo više — samo Maranova je prodala čak 200.000 pari Bekket patika, a gotovo da nije bilo brenda koji napravio svoju verziju patika s ugrađenom štiklom.

Kreatorka, koja je jednostavno zaljubljena u ovaj svoj dizajn i ističe da nikad nije poželela da se pozdravi s njim, vraća u modu neobične patike, ali s novim imenom — Balskee.

Nova vezija sada već čuvenog modela ima platformu visine pet centimetara, prodaje se u crnoj, zelenoj, beloj, žutoj i crvenog boji, a njihova cena iznosi čak 770 dolara.

Nema sumnje da će i high street i high end brendovi požuriti da nam ponude slične patike, kao ni da će one ponovo izazvati različite reakcije. Hoćete li vi nositi nešto slično?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.