Ako se muškarac ovako ponaša, samo se pretvara da vas voli 

Nisu svi muškarci isti. Postoje neki kojima se život vrti oko vas i neki koji vas uzimaju zdravo za gotovo. Jedan aspekt od kojeg svi strahuju je da se njihov partner pretvara da ih voli – i nažalost postoji mnogo slučajeva u kojima je taj strah stvarnost.

Postoji nekoliko znakova koji ukazuju da se on pretvara da vas voli. Kako biste se spasili od slomljenog srca, obratite pažnju na ovih 6 znakova:

Nije nežan
Ako vas muškarac istinski voli, ljubav će prema vama pokazivati na razne načine. Ako nije nežan ili ne uspostavlja fizički kontakt, to može biti znak da ne ulaže istinski u vezu.

Ne sluša
Muškarac koji voli potrudiće se da sasluša sve što imate da kažete i razumeće vašu perspektivu. Ako ne sluša ili se čini nezainteresovanim za ono što govorite to bi mogao biti znak da se pretvara da vas voli.

Ne pravi planove
Ako je istinski zaljubljen, kovaće planove za budućnost i uključiti vas u njih. Ako ne pravi nikakve planove ili se ne čini posvećenim izgradnji zajedničke budućnosti, to bi mogao biti znak da ga veza preterano ne zanima.

Nije pouzdan
Muškarac koji vas voli potrudiće da bude uz vas i da bude pouzdan. Ako često otkazuje planove ili ne ispunjava obećanja, to bi mogao biti znak da nije u potpunosti predan.

Ne daje vam prioritet
Zaljubljen muškarac daće prioritet vašim potrebama i učiniti vas važnom u svom životu. Ako se ne trudi u vašem odnosu i niste mu prioritet, to bi mogao biti znak da nije istinski zainteresovan.

Ne deli osećanja
Muškarac koji voli biće otvoren i iskren u pogledu svojih osećanja. Ako nije otvoren sa svojim emocijama ili se ne čini da je emocionalno uključen, to bi mogao biti znak da se pretvara da vas voli, donosi TOI.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.