Bez autogolova (1)

Dok traje svetsko prvenstvo u fudbalu, većina muškaraca zaboravlja na sve druge probleme, politiku, posao, porodicu, i u potpunosti se posvećuje najvažnijoj sporednoj stvari na svetu. Našim životnim saputnicama, devojkama i prijateljicama preostaje ili da se pridruže – što mnoge moderne devojke danas i čine – strastvenom navijanju i beskrajnim raspravama o sudijskim zlonamernim ili slučajnim greškama i propustima selektora. Zašto da se i one ne izjasne o lošoj igri pojedinih igrača ili zloj sreći koja ne dozvoljava da neka lopta završi u mreži… Druga mogućnost im je da pokušaju da što bezbolnije prežive ovaj izuzetno delikatan period kroz koji prolaze mnoge veze i brakovi.

U ovakvim situacijama, situacijama visokog fudbalskog rizika, treba biti praktičan kako bi se preko glave pregurali vreli fudbalski dani i kako bi se eventualno izbegao autogol koji bi u vašoj vezi imao zastrašujuće posledice. Šta je ženama dozvoljeno za vreme TV prenosa fudbalske utakmice?

Ako je na vreme shvatila da ćete u narednom periodu biti u nekoj vrsti katatoničnog stanja, zakovani za mali ekran, nesvesni svega što se oko vas događa, onda niste u velikom problemu. To znači da je ona puna razumevanja za vaše ideje i probleme, što dalje znači da će se sažaliti i postati prava profesionalna bolničarka. Bilo bi lepo da vam nesebično prinosi osvežavajuće napitke i grickalice da biste se okrepili. Ukoliko timu za koji navijate loše krene, od nje se, naravno, očekuje da vas teši – na svaki mogući način.

Napomena: lako je uživati u igri najvećih favorita. To može svako, ali samo strastveni ljubitelj fudbala doživljava ekstazu i kada prati prenos utakmica između autsajdera. Zbog toga ne bi bilo loše da vas ona vraća u realnost unapred pripremljenim stimulansima u vidu omiljenih jela ili kolača.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.