Bilo kad i bilo gde

Svaki ugao kuće ili stana prikladan je za seks, samo ga treba otkriti i isprobati. U mnogim slučajevima ta mesta imaju draž zabranjenog jer smatramo da je pomalo ekstravagantno voditi ljubav tamo gde kuvamo ili gledamo televiziju ili na mestima gde neko može da nas zatekne… Međutim, vođenje ljubavi na neuobičajenim mestima i te kako može da začini ljubavni život. Samo treba isprobati. Na kraju, možda i nije baš najudobnije mesto na svetu, ali ko još nije probao da vodi ljubav u kolima? Automobil, ako ništa drugo, može da bude sjajno rešenje za "hitne situacije".
Seks u kolima može da bude strastveniji i uzbudljiviji zato što sjedinjuje čari susreta na brzinu, kada nemamo vremena ni da se pošteno skinemo, s romantikom lepe zvezdane večeri. Što se tiče javnih mesta, lift se kotira veoma visoko na listi poželjnih mesta. Tu je brzina u prvom planu. Drugo često mesto za razmenu nežnosti na brzinu jesu toaleti u kafićima ili po klubovima; to su iskustva koja se obično nikada ne zaboravljaju jednom kada se dogode. Bioskopi takođe mogu da budu zanimljivi, naročito na projekcijama koje posećuje mali broj ljudi. Ukoliko vam je voljena odoba na nekom putovanju, ili ako iz nekog razloga ne možete da je vidite, u obzir dolazi i seks preko telefona.
Voda je često inspirativna za vođenje ljubavi. Postoji hiljadu erotskih igara koje mogu da se upražnjavaju u vodi (zajedničko plivanje bez kupaćih kostima, na primer). U svim ovim slučajevima suština je u tome da seksualni život postane zanimljiviji. Ipak, pokušajte da se ne zanesete pa da partnerki predložite oralni seks pod vodom – to može da bude previše komplikovano (osim, naravno, ako i vi i ona nemate impresivan kapacitet pluća). U našoj seksualnoj stvarnosti sve može da bude moguće, samo je potrebno da se u dovoljnoj meri koristi mašta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.