Birajte reči

Poznato je da muškarci i žene ne doživljavaju seks na isti način. Muškarci se lakše prepuštaju seksualnim igrama; žene to takođe rade, ali ne u istoj meri i ne na isti način. Većina žena posmatra seks kroz najdublja osećanja, dok kod muškaraca to dolazi tek kasnije. Da bi se poštovalo žensko pravo na osećajnost, koje nije nimalo nebitno, bilo bi dobro da u toj emotivno uzbudljivoj igri budete taj koji će je opustiti i pažljivo uputiti u svet svojih erotskih fantazija. U tim trenucima žurba vam uopšte neće ići na ruku.

Obratite pažnju na reči kojima izražavate svoje seksualne želje. Ukoliko budete dovoljno taktični, vrlo je moguće da će vas ona u nekoj od narednih seksualnih igara iznenaditi svojom inventivnošći i spremnošću da rizikuje. Pošto se razgovor o seksu najčešće vodi u krevetu, potrudite se da taj razgovor bude što pozitivniji, bez obzira na to koliko vas neko pređašnje nezadovoljstvo nerviralo. Nemojte dozvoliti da ona to primeti. S obzirom na to da žene preferiraju muškarce koji vole da preuzmu akciju, nemojte se ustručavati od navođenja. Ženama prija kad muškarac vodi igru i u životu i u krevetu.

Važno je da u krevetu izbegavate odbijanje i prigovaranje. Takve stvari radite samo u graničnim situacijama – u krajnjem slučaju. Međutim, ni u toj situaciji ne smete biti grubi. Birajte reči i trudite se da je ne povredite. To je jedini način da je zadržite pored sebe i da ujedno nastavite da obogaćujete vaš zajednički seksualni život. Negativni komentari neće vas dovesti do cilja. Pažnja koju ćete ukazati i njoj i njenim nedostacima mogu učiniti da se vaša partnerka pretvori u ženu koja ne preza ni od najinventivnijeg seksa, ženu o kojoj ste oduvek sanjali i koja će ispuniti sve vaše seksualne prohteve.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.