Boje za uspeh

Verovali ili ne, pravilnim izborom boja prilikom odevanja možete istaći pozitivne crte svog karaktera. Šta boja vaše odeće može da kaže o vama? Više nego što možete da pomislite.

Crna boja, koja je definitivno jedna od najpopularnijih kada je reč o muškoj modi, odaje utisak elegancije i osobe koja je uspešna u poslu kojim se bavi. Odeća crne boje takođe asocira na urednost i jednostavnost. Ipak, ne treba preterivati. Nema nikakve svrhe da uvek budete obučeni u crno.

Možete eksperimentisati sa belom. Ova boja asocira na čistotu i nagoveštava da ste puni vrlina, kao i da zauzimate viši položaj u društvu. Istina je da tokom zimskih i jesenjih meseci nošenje bele odeće nije previše praktično, ali zato leti možete odlično izgledati u najjednostavnijoj beloj lanenoj košulji.

Teget boja je takođe omiljena među muškim svetom. Odevni predmeti i detalji u ovoj boji govore da ste ozbiljna osoba kojoj se može verovati. Nasuprot njoj, siva je neka vrsta neutralne boje – slaže se sa većinom drugih i predstavlja vas kao uspešnu osobu koja ima stila. Verovatno znate da je braon boja u modnim krugovima sinonim za neformalnu odeću. Ona otkriva plemenitu i pouzdanu osobu. Tamnije boje mogu se povezivati sa muškošću, ali to ne znači da ne treba eksperimentisati sa svetlijim bojama.

Izbor crvene boje označiće da ste dominantna osoba, snažnog karaktera, sa jakim seksualnim nabojem. Nije na odmet izabrati košulju, džemper ili duks u ovoj boji, naročito ako želite da budete primećeni u masi. Boja kajsije otkriće da ste zdrava, mirna i staložena osoba. Odlična kombinacija mogla bi da bude pamučna majica u boji kajsije ispod indigoplave košulje ili teget džempera. Boja trule višnje odaće utisak da ste ljubitelj luksuza, dok će zelena, boja koja opušta, uspeti da vas prikaže kao osobu punu saosećajnosti i razumevanja.

Osmelite se i kombinujte.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.