U trendu

Brak – bajka ili mučenje

Ukoliko ste definitivno odlučili da stanete na „ludi kamen“, potrebno je da tu svoju odluku saopštite na najbolji mogući način – da bi vas ona odmah shvatila ispravno i ozbiljno. Nije bitno da li ćete joj svoju odluku saopštiti na levo ili desno uvo (mada je ipak bolje da odaberete levo, jer informacija odmah dopire u desnu hemisferu mozga, koja je kod žena zadužena za emocije), ali jeste važno da joj slobodno izjavite ljubav. Njena reakcija će verovatno biti pozitivna i vi ćete se brzo naći u bračnim vodama.

Međutim, čak i kada budete oženjeni, ni tada vam (kao ni nikada ranije) neće biti jasno kako zbog nekog njenog banalnog pitanja i vašeg krajnje iskrenog odgovora dolazi do uraganskih svađa i rasprava čak i kada je u vašem braku sve u savršenom redu.

Zašto žene s vremena na vreme imaju potrebu da muškarcima upućuju pitanje zamku, posle koga dolazi do elektriciteta?

Objašnjenje je vrlo jednostavno – muškarci toliko malo pričaju o svojim emocijama, o onome što misle i osećaju prema ženama da one, kako bi otkrile šta se skriva u muškoj glavi, stalno iznalaze nove metode. Pitanja zamke najčešće se javljaju u sledećim oblicima: „Da li me voliš?“, „Da li sam lepa?“ i slično.

Još češće pitanje zamka tiče se njene kilaže. Kada postavi pitanje o tome, vaš izraz lica treba da govori da ste šokirani i da zaista ne shvatate odakle joj takva ideja. Morate biti ubedljivi jer su žene ekstremno osetljive na tu temu. Ukoliko temu kilaže budete uspešno izbegavali tokom godina, imaćete šansu da brak u koji ste ušli jednim pitanjem – opstane.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.