Budite karakter

Posvađali ste se sa devojkom, i to toliko žestoko da ne želite da je vidite duže vremena, ili barem sledećih nekoliko sati. Na raspolaganju vam je nekoliko mogućnosti koje će pokazati kakav vam je karakter. Pre svega, možete da zatvorite oči i progutate svoj bes, ali će vas to učiniti šmokljanom, tako da ta varijanta otpada ako ste ozbiljno iznervirani.

Druga mogućnost je da je pošaljete tamo kud ne treba, ili da joj jednostavno predložite da se vrati mami – ako želite da budete ekstra fini. Nemojte biti taj koji će napustiti bojište pokunjen i završiti pijan u nekoj kafani – i to ne samo zato što je to skupo. Mnogo je bolje izdignuti se iznad svega i sa svog oblaka pogledati nadole s prezirom dostojnim pravog savremenog muškarca. Kada budete prezreli nju i ceo ženski svet koji vam već godinama uništava život, kupite sebi nekoliko flaša piva, ili celu gajbu, ili dve – u slučaju da svađa potraje duže.

Sećate li se svojih starih prijatelja sa kojima ste odlazili u provod ili na fudbal, a koje ste zapostavili zbog nje i njenih zamerki na njihovo bahato ponašanje? Sada kada je ona odstranjena na određeno vreme iz vašeg života, pravi je trenutak da ih pozovete. Nadajte se da će vam oprostiti što ste ih zaboravili zbog suknje, ali se isto tako nemojte iznenaditi ako su i oni potpali pod uticaj svoje lepše polovine.

Ukoliko to bude slučaj, setite se drugog starog prijatelja – udobne fotelje iz koje ste nekad tako rado gledali fudbalske utakmice. Uzmite pivo iz frižidera, naštelujte kanal na neki od sportskih prenosa (ne mora da bude fudbal, pratili ste i košarku pre nego što ste postali papučić), zavalite se, grickajte kikiriki i uživajte. Za svaki slučaj, telefon držite u blizini kako biste se javili kada vas ona bude pozvala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.