Dobar izgled u odelu

Istina je da ima onih koji ne vole da nose odela, čak ni onda kada to od njih zahteva neka strogo formalna situacija. Takođe, istina je da svako oseti zadovoljstvo kada mu neko kaže da odlično izgleda u nekom odelu. Ukoliko vas neko uveri da dobro izgledate u odelu – kravata oko vrata ne predstavlja toliki problem.

Muškarci, kao i žene, uostalom, vole komplimente. Na njih niko nije imun. Kada čujete da se nekome dopada ono što ste obukli, a stalo vam je do te osobe, osećate se sigurnije i zavodljivije. Da biste popravili svoj izgled, ne bi bilo loše da se ugledate na muškarce koji se dobro oblače i koji se ne ustručavaju da nose odela. U časopisima, na televiziji, ali i u vašoj neposrednoj blizini ima muškog sveta koji polaže veliku pažnju na to šta su obukli određenog dana.

Naravno, ne treba neko da vam govori kako bele sokne nisu moderne – to sigurno znate i sami. Umesto da očajavate, idite u neku dobru radnju, povedite svoju devojku i zajedno s njom odaberite nekoliko komada muške garderobe koji vam se dopadaju. Ne morate čak ni da kupite sve artikle koje budete isprobali – samo ih probajte da biste videli sebe u više varijanata. To ne znači da treba da se pretvarate da ste nešto što niste. U redu je ako u slobodno vreme volite da nosite trenerku, ali treba znati da ona ipak nije za neku drugu priliku u kojoj se zahteva određeni kod oblačenja.

Na kraju krajeva, moda je u poslednje vreme postala veoma muževna stvar. Savremen muškarac i te kako obraća pažnju na garderobu koju će kupiti i smestiti u svoj orman. Interesovanje za modu nije neprimereno „jačem polu“ i ono neće narušiti vašu muževnost. U dobro skrojenom odelu muškarac će samo izgledati više seksi – pod uslovom da zna da nosi ono što je na njemu, što je nekako i najvažnije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.