Ispod odeće

Postoji odeća koja je spoljni omotač vaše pojave, izložena pogledima i ocenjivanju najšire okoline, a ima i onog što se krije, što je uglavnom rezervisano za vaš pogled i za pogled vaše partnerke. Reč je o donjem vešu. Njegova najvažnija karakteristika je udobnost, dok je stil još uvek zapostavljen. Međutim, modna industrija radi na tome da se i to promeni. Prosečnom muškarcu nudi se sve veći broj modela donjeg veša, u mnogo boja i desena.
Klasični beli slip još uvek je najčešći izbor prosečnog muškarca. Ukoliko on dominira u vašoj kolekciji veša, rizikujete da vas proglase za osobu koja ne drži mnogo do ovog artikla. Iako popularnost ovog modela polako bledi sa pojavom novih stilova, čini se da ga je ipak nemoguće potpuno otpisati. Razlog za to je pre svega stari dobri kroj, koji će vam uvek dati udobnost i sigurnost, što ga čini posebno poželjnim prilikom sportskih aktivnosti.
Sa druge strane, nezvanična titula najkonzervativnijeg modela muškog donjeg veša na tržištu mogla bi pripasti upravo boksericama. Devojkama se ovaj model veoma dopada, što se da opravdati faktorom iznenađenja. Naime, svi ostali modeli muškog veša su uski, pa ostavljaju malo prostora mašti. Bokserice su vrlo jednostavnog kroja, ali ih veliki izbor tkanina, boja i desena čini posebno privlačnim.
Novi trendovi ponudili su i sliku muškarca u tangama. Reakcija na ovu pojavu još uvek je negativna, ali je moda učinila da sve postane moguće. Metroseksualac, novi tip muškarca koji je brigu o sebi doveo do perfekcije, biće idealan konsument ovog modela.
Na kraju, moguće je ići i bez veša. Iako mnoga medicinska gledišta ukazuju na to da nenošenje veša nije higijensko, smatra se i da muškarac bez veša emituje svoju opuštenu prirodu – on je slobodnog duha a istovremeno je i buntovan. Ukoliko je to vaš izbor, znajte da on ima još jednu manu. U intimnoj igri skidanja udvoje lišiće vas možda i najbitnijeg sloja, kao i svakog faktora iznenađenja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.