U trendu

Istine i (ne)istine (2)

On misli da ona nerado vodi ljubav u toku mesečnog ciklusa. Zabluda! Istina je da veliki broj žena baš tih dana oseća neodoljivu potrebu za seksom. Zašto? Kao i uvek kada su žene u pitanju, razlozi su verovatno psihičke prirode. Mnoge žene su tada opuštenije i ljubav vode bez straha od toga da će ostati u drugom stanju.
On misli da ga ona ne voli ako nije doživela orgazam. Opet zabluda! Orgazam nije sinonim za ljubav. Da li je žena u stanju da doživi maksimalno seksualno zadovoljstvo ili ne zavisi od njene sposobnosti da se opusti i potpuno prepusti uzbuđenju koje je prožima u toku ljubavnog čina, kao i od poverenja i intenziteta osećanja koja gaji prema partneru. Teško da će ona istinski uživati ako strahuje od pogleda prolaznika (ako ljubav vodite u automobilu) ili neočekivanog dolaska roditelja.
On misli da ona može doživeti višestruki orgazam. Istina! Njen organizam je "programiran" za niz uzastopnih orgazama pošto klitoris ne može da splasne još nekih desetak minuta nakon prvog orgazma. Dakle, ona je odmah spremna za nova uzbuđenja.
On misli da je glavobolja njen loš izgovor. Istina! Postoje usponi i padovi u seksualnoj želji, kako muškaraca tako i žena. Većini pripadnica slabijeg pola nije lako da jednostavno odbiju partnera, uz šturo objašnjenje da nisu raspoložene za ljubav. Stoga izmišljaju razne izgovore, verujući da će tako manje povrediti partnerova osećanja. Nažalost, takvi izmišljeni izgovori ostavljaju mnogo dublji trag na mušku seksualnost nego što se veruje.
On misli da žena pristaje na seks samo onda kada voli. Zabluda! Kao i muškarci, žene mogu da osete požudu bez nekih naročito dubokih emocija. Rekreativni seks nije nepoznanica za žene, niti je ikada bio. Međutim, kada je libido u pitanju, kod žena se sve odigrava u glavi. Ukoliko je njen odnos s partnerom pun razumevanja i nežnosti, njeno telo će brže reagovati na uzbuđenje koje u njoj budi njegov pogled (manje ili više bezobrazan), poljubac, zagrljaj ili jednostavno – fizički dodir.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.