U trendu

Istine i zablude

Ni o jednoj temi ne kruže toliki mitovi i bajke kao što je to slučaj sa seksualnošću. Iako u tim pričama obično postoji zrno istine, one su češće samo plod nečije bujne mašte. Ko smatra da je G-tačka crveno dugme koje muškarac samo treba da pritisne da bi izazvao vatromet orgazma, taj se grdno vara. Postoje žene koje uopšte nisu osetljive na mestu koje se tradicionalno smatra najosetljivijim na ženskom polnom organu. Sve je, dakle, individualno.
Polazeći od priče o G-tački kod žena, došlo se i do priča o G-tački kod muškaraca, koja se locira pri stimulaciji prostate. Izvesnije je ipak da mali broj muškaraca uživa u tome, ali da je zato jedno drugo mesto na veoma visokoj ceni kod muškaraca – međica između anusa i mošnica. Milovanje tog dela tela može da dovede do veoma pozitivnih i prijatnih rezultata.
Sledeća zabluda tiče se vaginizma – vaginalnog grča, za koji se priča da ga samo hirurška intervencija može razrešiti. Ipak treba znati da je to fenomen koji postoji samo kod vukova i pasa, a ne i kod ljudi. Istina, do vaginizma može da dođe, ali već posle nekog vremena mišići vagine se opuštaju i sve se vraća u normalno stanje.
Poznate su priče i osobama "kojima nikada nije dosta". Ranije su takve osobe zvali nimfomankama ili kazanovama, u zavisnosti od pola, i smatralo se da je to stvar hormona. Danas se zna da je ogromna glad za seksom za svaku pohvalu, da je to zapravo pokretačka snaga mnogih muškaraca i žena. Što više seksa budete upražnjavali, to će vam biti jače samopoštovanje!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.