U trendu

Jeste li znali da muškarci maštaju o ovome dok masturbiraju? Njihove neverovatne maštarije će vas šokirati

Masturbacija je samozadovoljavanje, a sastoji se u sopstvenom draženju erogenih zona i to je praćeno uzbuđenjem i orgazmom. Prednost masturbiranja kod muškaraca je to što „mogu imati“ seks s kime god žele i to u svim mogućim pozama, a da to niko ne sazna.

Jedno nedavno istraživanje u kojem je učestvovalo 1500 muškaraca iz Kanade, objavljeno je u „Biltenu o seksualnoj medicini“, i objašnjava o čemu muškarci najčešće maštaju dok se samozadovoljavaju. Rezultati su bili i više nego iznenađujući.

Devet najčešćih muških fantazija

Čak 64 posto njih izjavilo je da mašta kako ih poznanica zadovoljava rukom. Njih 48 posto je reklo da razmišljaju o tome da dodiruju neku nepoznatu osobu u javnom prevozu.

Iznenađujući podatak je da je bilo i onih koji su priznali kako bi hteli da partnerka urinira po njima – tako se izjasnilo njih 10 posto. U obrnutoj situaciji – kada bi oni bili ti koji uriniraju po telu partnerke, mašta devet posto muškaraca.

Iako se samo 12 posto muškaraca izjasnilo da su homoseksualci ili biseksualci, njih 16 posto priznalo je da mašta kako gleda dvojicu muškaraca tokom seksualnog odnosa.

Najveća fantazija za 29 posto muškaraca je da ejakulira po telu partnerke. Mazohizam voli njih 30 posto pa su rekli da maštaju o tome da su prisiljeni na seks.

Iako će ovo mnogim damama zvučati nerealno, ali 52 posto muškaraca se izjasnilo da im je najveća fantazija tokom masturbacije – žena koja ima male grudi.

Rezultati su pokazali da su se muškarci u istraživanju radije opredelili za osobe koje poznaju nego za neke izmišljene ili javne osobe, prenosi Espreso.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.