Kakav ste ljubavnik

Mnogi muškarci će vam reći da su u pogledu svog ljubavničkog statusa pre svega racionalisti kojima je glavna karakteristika opreznost. Oni koji vam to kažu neće vas mnogo slagati. Najveći broj muškaraca odaje utisak da su sigurni u sebe, iako su u dubini duše ophrvani raznim sumnjama. Recimo, imaju osećaj krivice kad god zanemare porodične ili poslovne obaveze zarad uživanja; to je gotovo uvek tako jer su u ljubavi muškarci generalno stidljivi i nepoverljivi.

Teško iskazujemo osećanja, često nismo spontani i često ne razumemo ženske postupke. Međutim, to ne znači da i mi ne maštamo o strasnoj ljubavi niti da mi nemamo potrebu za kompletnim opuštanjem. Pri svemu tome, nemojte se iznenaditi ako čujete da je neki pripadnik jačeg pola u strahu od toga da će izgubiti kontrolu jednostavno pobegao iz neke veze čim je osetio da je ona postala ozbiljna. Žene nikada neće poverovati u priču da se to dogodilo zato što je čeznuo za partnerkom zbog koje bi bio spreman da napusti sve i da započne sasvim nov život, ali to se veoma često dešava upravo zato.

U suštini, najbolje je ako umete da žonglirate između instinkta i razuma, između želja i poštovanja društvenih normi. Samo se ponašajte korektno i nemojte imati osećaj krivice zbog svojih postupaka. Naravno, izbegavajte sukobe, posebno sa ženama. Normalno je ako ne možete da zamislite svoj život bez seksa, ali ne morate uvek da budete saosećajni i puni razumevanja za ženske zavrzlame. Ne bi bilo loše da postavite visoke kriterijume: zaljubljujte se samo u žene koje su teško osvojive, koje su ambiciozne i sigurne u sebe. Neka one budu merilo vašeg kvaliteta. Lak plen ne treba da zanima savremenog muškarca. Uživajte u zavođenju, jer tu nema neke velike misterije – bolje je kad ste voljeni nego kada volite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.