U trendu

Kakav ste par?

U svakoj vezi postoji nešto što taj odnos u najvećoj meri uspeva da održi dugotrajnim. U zavisnosti od para do para, negde dominira ljubav, negde strast i posesivnost, a negde srodnost karaktera. U svakom slučaju, najvećem broju parova zajedničko je to da bez obzira na naličje veze poštuju porodicu (ne neophodno i brak kao instituciju) i tradicionalnu zamisao da se dobra veza zasniva na uzajamnom poverenju, ljubavi, odanosti i poštovanju.

Da biste saznali šta održava jednu vezu, potrebno je da dobro procenite svoje i partnerkine vrline i mane. Ako ste svesni svih prednosti i mana zajedničkog života, onda ste verovatno naučili i šta znači tolerantnost. Iz tolerancije kreće dobro slaganje i nestaje cepidlačenje, a onda se o svemu možete lako dogovoriti. Naravno, ukoliko u jednoj vezi nema strasti, onda nema ni same veze. Impulsivne reakcije koje mogu da dovedu do dramatičnih ljubomornih scena ponekad mogu da budu pravo osveženje za jednu vezu. Uostalom, usponi i padovi (znate tu priču o suzama i smehu) i jesu nešto što čini zajedničku svakodnevicu. Važno je da oboje znate da uživate u sadašnjem trenutku i da vas nije mnogo briga šta će biti sutra ukoliko ste vas dvoje zajedno.

Nemojte se mnogo truditi da se drugima prikažete u najboljem svetlu. Budite ono što jeste i to će biti vaše najbolje izdanje. Duboka osećanja i isti sistem vrednosti treba da budu ono što čini vašu vezu čvrstom. Samo u tom slučaju dozvoljena su istraživanja i samo u tom slučaju postoji spremnost da se osoba s kojom ste u vezi prati na kraj sveta ukoliko se to pokaže kao potrebno. Brižljivo čuvajte sve što vas spaja kako biste mogli da iskoristite to kao tešku artiljeriju u slučaju da ono što vas znatno razdvaja jednom počne da ugrožava vezu kojom ste zadovoljni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.