Kakva je ona (1)

Predložiti svojoj izabranici za početak samo ruku i srce, ili joj odmah dozvoliti da poseduje čitav vaš organizam – odluka je koju morate da donesete zdrave pameti. Treba li sa njom živeti dugo i srećno do kraja života, ili provesti sa njom kratak i intenzivan period? Nekim od jednostavnih pitanja koja se tiču važnih životnih tema možete razrešiti svaku dilemu, pa i ovu. Normalno je da želite da znate koji su njeni životni prioriteti i kakav stav ima prema novcu.

Važnost pitanja materijalnog je veoma velika. Možda će ona odgovoriti da će novac trošiti na taj način što će vama kupovati poklone, što možda baš i nije tako sjajno. To uglavnom znači da su njoj pare sasvim nebitne. Pri pokušaju razgovora o novcu lako se može dogoditi da se devojka uvredi. Sukobi oko novca nisu retka stvar – muškarci optužuju žene da ga olako troše, a one pak optužuju muškarce da su prevelike cicije. U to se često umeša i nepremostiva razlika u vezi sa prioritetima: šta je važnije – skup kozmetički tretman ili CD plejer za kola? Muškarac treba da bude svestan da je razgovor sa ženom o novcu, ako bude obavljen bez trzavica, popriličan uspeh. Još treba imati na umu da mnoge žene slede filozofiju da pravi muškarac prosto mora naći načina da u svemu udovolji ženi, pa tako i u materijalnom smislu.

Pored toga, trebalo bi saznati i na kakav je životni raspored ona navikla. Te stvari potiču iz porodičnog okruženja u kojem je odrasla. Kada je u pitanju porodična harmonija, ona je mnogo manje savremena i pre svega sledi primer sopstvenih roditelja. Čim budete počeli da živite sa njom, ona će početi da se igra mame i tate, i to vrlo verovatno svojih mame i tate. Zato je važno da znate šta vas čeka. Saznajte kad leže, u koliko sati ustaje, da li voli da „cunja“ do ranih jutarnjih sati, pretura li po tuđim stvarima…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.