Kakva je ona (2)

Pitanje od velike važnosti za svakog savremenog muškarca moglo bi još da glasi: ima li džumbusa u njenoj glavi? Sve devojke vole da se bave horoskopskim nagađanjima, bioenergijom, ezoterijom… Nezavisno od toga da li je devojka lepa ili ne, one koriste te teme kako bi bile interesantne okolini ili da bi sebe predstavile okolini kao neobične i neponovljive. Ako kod svoje devojke naslućujete nešto slično, potrudite se da je ubedite da je ona vama interesantna zbog nekih sasvim „zemaljskih“ stvari, kao što su humor ili razdraganost – njoj će to izuzetno goditi.

Obratite pažnju i na to koliko je sklona tradiciji. U svakom slučaju, nećete moći mnogo da učinite ako njena islamska ili hinduistička religija nalaže da još od detinjstva poštuje određene praznike. U današnje vreme nije nemoguće postići kompromis među ljudima različitih veroispovesti. Mnogo je gore ako odgovori da joj je omiljeni praznik bio kada je ostajala sama kod kuće i cele noći gledala televiziju.

Još jedna bitna stvar jeste odnos prema njenim roditeljima. Logično je da vas zanima kakvu će poziciju ona zauzeti ako se nađete u sukobu sa njenim roditeljima, kao i to kako se njena majka odnosila prema njenim bivšim mladićima. Njena majka verovatno nije previše obožavala čopor njenih udvarača. Ako je pak gajila velike simpatije prema njima, verovatno vas neće prihvatiti sa velikom radošću. U svakom slučaju, vama to ne treba da bude previše važno – bolje je da proverite o kakvom čoporu udvarača je tu reč, kad je ona prijavila samo trojicu pre vas.

Mnogo je važnije da saznate kako ona reaguje na neodobravanje roditelja. Ako je vašoj devojci najvažnija stvar da mami i tati čini prijatnosti, vaš odnos će automatski gubiti na značaju. Koliko je to važno, moraćete sami da procenite. Razlike koje mogu da se pojave pred vama nisu nepremostive. Uvek možete sesti i porazgovarati o njima ukoliko vam je oboma stalo. Bitno je da se saslušate bez ljutnje i prevrtanja očima. Ako se ispostavi da imate razumevanja jedno za drugo, sve ostalo neće imati nekog većeg značaja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.