Kancelarijske dileme

Postoji samo jedno mesto na kojem pravila privlačnosti i strast koju osećate prema nekoj osobi moraju biti dozirani i ne smete im se olako prepustiti. To je kancelarija, tj. vaše radno mesto, iliti okruženje u kojem bi privatni život trebalo da ostane u sferi privatnog, nepomešan sa vašim profesionalnim obavezama. Ali šta ako vam se sviđa baš koleginica sa četvrtog sprata? Šta ako konstantno razmišljate o flertu? Bilo bi dobro da vam neki racionalni deo mozga ipak ostane u funkciji čisto da bi vas opomenuo kako nije loše zapitati se koliko je mudro mešati posao i emocije.

Ukoliko pak ne možete nikako da se uzdržite, teorijski, za flert bi bila idealna pauza za kafu. U praksi, to ipak izgleda malo drugačije. Vaša koleginica nema vremena za pauzu, a posle posla je umorna. Šta onda? Ne preostaje vam ništa drugo nego da za flert iskoristite početak radnog vremena. Tada je najveća verovatnoća da će primetiti vaše osmehe i poglede, ali i prijatne komentare, na koje će možda i reagovati, ko to zna? Za početak, zadovoljite se tima da vas je ona primetila. Jutarnje ćaskanje u liftu, uz podsećanje na dnevne, eventualno zajedničke obaveze, biće dovoljno da joj skrenete pažnju na sebe, i na to da ste za nju zainteresovani.

Tako neobavezno prijatno druženje, čak i da nije zainteresovana za vas, svakako će joj goditi. A šta će biti dalje, sve zavisi od vašeg umeća zavođenja. Bitno je da je navedete da se sa vama druži i da u pogodnom trenutku, koji ćete sigurno prepoznati, iskoristite šansu za dugo očekivani flert. A ukoliko se flert jednom bude pretvorio u „nešto više“, oboje ćete se naći u dilemi da li svoju vezu treba da razglasite po kancelariji, ili da se opredelite za tajnu varijantu, koja ne znači da se krijete već samo da javno, pred kolegama, ne pokazujete emocije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.