Komplimenti im gode

Istina je da svaka žena voli da dobije kompliment, ali samo ako su u pitanju "prave reči". Ukoliko niste sigurni da će joj vaše reči imponovati, držite se "šablona" dok je bolje ne upoznate. Naime, svaka dama, pa i ona superzgodna, veruje da joj je zadnjica prevelika, mala, spuštena… Komplimenti koji to opovrgavaju uvek upale.
"Privlače me inteligentne žene"; mada te reči nisu upućene direktno devojci koja sedi preko puta vas, naravno da će ona to shvatiti kao kompliment upućen njoj. Takav sklop rečenice svakako bolje zvuči nego da joj tek tako kažete: "Ti si baš pametna" (u tom slučaju možda i neće imati utisak da ste joj dali kompliment). Ukoliko želite da budete konkretni, oduševite se nekom njenom posebno izdvojenom osobinom. To će pokazati da ste pažljivo razmišljali o njoj i otkrili njene prave vrednosti. Što se tiče konkretnijih komplimenata, oni koji su upućeni njenoj tehnici ljubljenja uvek će joj izmamiti osmeh na lice. Komplimenti na račun njenog seksualnog umeća su mač sa dve oštrice, i tu treba biti obazriv. Dok nekim damama veoma imponuju komplimenti takve prirode, druge se ljute na izjave tipa: "Odlična si u krevetu". Na vama je da procenite i da odaberete najbolji način.
Prilikom davanja komplimenata treba voditi računa o tome da je njihova osnovna svrha da se oraspoloži osoba kojoj je kompliment upućen. To znači da vam je u njenom društvu prijatno, što je i jedan od najvažnijih preduslova za emotivnu vezu. Na kraju, kompliment upućen njenoj frizuri nikada ne može da bude pogrešan. Jednostavna rečenica kojom joj stavljate do znanja da primećujete promenu koju je načinila na sebi krije veliki potencijal. Tako je obaveštavate da vam je stalo do nje, čim primećujete svaku promenu. Sigurno je da će joj to mnogo goditi, jer je poznato da muškarci retko opažaju rezultate frizerskog umeća, osim kada su u pitanju neke baš drastične promene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.