Krenite u osvajanje

Vaš najbolji prijatelj je možda jedan od onih muškaraca koji kreću u „lov“ čim ugledaju neku devojku koja im se dopada. Već i sami znate da će se iz te akcije vratiti s „plenom“; ubeđeni ste da će tako biti, i tako obično i bude. Kako je moguće da njemu to polazi za rukom, a vama ne? On nije naročito lep i zgodan, nije ni preterano bogat, umereno je školovan, čak nije ni preterano duhovit, ali ga žene i pored svih tih manjkavosti uporno obožavaju. Ukoliko ste donedavno verovali da nešto nije u redu sa ženama koje on uspeva da osvoji, vreme je da trajno napustite to uverenje. Problem je očito u vama.

Kako stojite sa samopouzdanjem?

Umesto da se snebivate, ne bi bilo loše da s vremena na vreme budete drski i šarmantno bezobrazni. To automatski isključuje svako pokazivanje nesigurnosti u društvu nežnijeg pola. Žene to jednostavno ne vole.

Umesto da se isključivo posvećujete savetovanju s muškim društvom, obratite malo pažnju i na to kako vaše prijateljice analiziraju muškarce. Na isti način manje-više razmišljaju sve žene kada su muškarci tema njihovog opsesivnog razgovora. Dame, naravno, vole komunikativne muškarce, ali ne vole one koji su brbljivi. Iznenadićete se kako i duhovito upakovane „gluposti“ mogu uspešno da osvoje žensko srce!

E, sad, svakako je važno imati i mnogo razumevanja. Uvek nastojte da razumete ženu ili da barem, ako ništa drugo, saosećajno klimate glavom dok vam se ona žali na svoje (mnogobrojne) probleme. Uporedo s tim, vežbajte i svoj osmeh.

Neka vam on bude glavno oružje u „ratu“ sa slabijim polom. Kada se naoružate svojim najopakijim osmehom (bilo da je u pitanju onaj od srca ili onaj koji ste navežbali kod kuće), spremni ste da krenete u osvajanja zbog kojih nećete biti u lošijoj poziciji u odnosu na svog najboljeg prijatelja srcelomca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.