Mali griz za veliki užitak

Veća potencija, duža erekcija i jači seksualni nagon san su skoro svakog muškarca. Uz pomoć napitaka i hrane s afrodizijačkim svojstvima taj san postaje ostvarljiv. Naravno da afrodizijaci ne mogu da kompenzuju izgubljenu funkciju polnog organa, ali imaju sposobnost da promene, prodube i ulepšaju erotske doživljaje. Zahvaljujući njima, erotska iskustva dobijaju novu dimenziju.

Kako afrodizijaci pomažu? Zbog sastojaka koje imaju u sebi pojedini napici i namirnice stimulišu širenje krvnih sudova, što kod muškaraca ima poseban učinak. Kad je o tome reč, celer je izuzetno cenjena biljka. Zeleni deo ove biljke pospešuje ljubavni čin, o čemu je pisala madam Pompadur, koja je svom ljubavniku Luju Petnaestom redovno pravila salatu od naribanog celera.

Na jelovniku ljubavnika nalaze se i druge začinske biljke, jer umeju da podgreju orgazam. Tako, recimo, malo cimeta u čaši vina deluje kao bomba, dok vanila u alkoholu deluje kao dodatni stimulans u krevetu. Oni koji žele da osveže svoj seksualni život hemijskim putem u seks-šopovima mogu da nabave popers ili druga pomagala koja se preporučuju za jačanje seksualne želje a nalaze se na legalnom tržištu.

Bilo kako bilo, razne smese, darovi prirode i ostale namirnice od pamtiveka se koriste da bi seks bio bolji i dugotrajniji. Zašto bismo onda mi bili drugačiji i odolevali pojačavanju seksualnih nagona uz pomoć afrodizijaka koje je em lako nabaviti, em lako upotrebiti? A posle toga…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.