U trendu

Malo romantike (1)

Ako spadate u one romantične parove koji s vremena na vreme vole da se međusobno obraduju poklonima koji odaju vašu posvećenost u vezi, onda znate kolika je važnost romantike u tim prilikama. Da, romantična večera je uvek dobra opcija, ali ako se ona često dešava, potrebno je da je s vremena na vreme osvežite nekim novitetom. Kao i uvek kada se dođe do večere, muškarac je taj koji na sebe treba da preuzme odabir i rezervaciju stola u restoranu. Naravno, pošto je večera samo za vas dvoje, lokal u koji ćete otići treba da bude što intimniji i što manji; nisu vam potrebni pogledi drugih, vas dvoje ste dovoljni sami sebi.
Pre nego što napravite rezervaciju, obavezno proverite restoran u koji želite da povedete svoju izabranicu. Osoblju naglasite da želite sveće na stolu i što romantičniju poziciju u lokalu. A pre odlaska takođe obratite pažnju na to šta ćete za tu priliku odenuti. Odeća je veoma važna, potrebno je da izgledate što elegantnije i da se ponašate u stilu pravog džentlmena – otvaranje vrata i poljubac u ruku mogu da učine čuda. Što se tiče dama, ne možete uticati na to kako će ona izgledati, ali bilo bi dobro da joj sugerišete da odabere nešto zavodljivo i da tom prilikom ponese sav svoj šarm sa sobom. Ne bi bilo loše da oboje imate osećaj kao da prvi put izlazite na zajednički sastanak.
U toku večere birajte laganu hranu, s obaveznom zakuskom koju možete jesti prstima (iako ne izgleda kulturno, budi maštu). Uz večeru pijuckajte lagano crno vino, gledajući se u oči. Sve završite slasnim desertom, po mogućstvu, u obliku srca. Jedite ga hraneći jedno drugo, a ako imate neke poklone kojima želite da obeležite tu posebnu priliku, razmenu sačuvajte za kasnije. A kada budete u njenom ili u vašem stanu, stvari bi trebalo da krenu svojim tokom, koji vam je oboma vrlo dobro poznat.

Napišite komentar