Mnogi muškarci veruju da su božji dar ženama: Ako nemate ovih 9 osobina, sigurno niste

Fizički izgled nije presudan da bi neki muškarac bio neodoljiv damama, važno je to kakav se čovek krije iza lepe odeće i uredne frizure.

Na muškarcima postoje stvari koje su ženama privlačne, a baš nijedna nema veze sa izgledom.

1. Ima unutrašnju snagu

Samopouzdanje koje izvire iz njega, ali bez one arogancije i uobraženosti. On nema potrebu da se nikome dokazuje niti da teatralno privlači pažnju na sebe. Prizemljen je i ima snažnu ličnost.

2. Pokazuje emocije

Mnogi momci greše kada misle da ne smeju da pokažu svoje slabosti. Žene vole da vide njihovu ranjivost, kada kažu da se nečega plaše, ispoljavaju svoje emocije iskreno, priznaju kada su pogrešili i to pokušavaju da isprave.

3. Ne glumata

Oni cene prave vrednosti i kompletne su osobe, za razliku od onih koji se smatraju pravim muškarcima, puni su sebe, a zapravo su mentalno još dečaci. Žene vole momke koji se ne pretvaraju da su nešto što nisu, koji imaju duboke emocije i brinu kako njihovi postupci utiču na druge.

4. Inteligentan je

Vrlo je privlačno videti muškarca željnog znanja, znatiželjnog i pametnog koji pokušava da nauči ponešto od svakoga. Takvi muškarci nisu uvereni da sve znaju i ne potcenjuju druge ljude i njihovo znanje. Rado će saslušati i razmisliti o tome što su čuli.

5. Ima smisla za humor

Retki su ti koji uživaju u društvu preozbiljnih ljudi. Jedna od stvari koja je pri vrhu lestvice onoga što je ženama neodoljivo je upravo sjajan smisao za humor koji nije isforsiran i ne vređa nikoga.

6. Velikodušan je

Muškarci škrti na materijalnim stvarima, ali i na emocijama, ženama su odbojni. To ne znači da bi se on morao da rasipa novac i plače na svaki ljubavni film, ali velikodušnost u granicama normale i zdravog razuma je poželjna osobina.

7. Ljubazan je

Skoro svaku ženu će ‘razoružati’ saosećajan muškarac, empatičan, nasmejan i veseo. Njegova ljubaznost prema ljudima oko sebe otkriva da će takav biti i sa svojom budućom partnerkom. Neodoljivo je kada muškarac istinski i sa zanimanjem sluša šta mu neko govori bez pokušaja prekidanja razgovora i deljenja svojih saveta.

8. Miran je pod pritiskom

Žene prate i kako se momci nose sa problemima, a jedan od pokazatelja njegovog dobrog karaktera je i to što može da ostane miran kada se nešto loše dogodi. U stanju je da dobro razmisli šta će sledeće preduzeti i rešiti problem bez puno drame.

9. Ne dominira

Pravi muškarac ne pokušava da bude dominantan nad drugima, posebno ne nad ženom. On zna važnost kompromisa u životu, dobre komunikacije i poštovanja, prenosi Hayat.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.