U trendu

More ili planina

U periodu kada su najveća atrakcija odlasci na godišnje odmore pitanje koje se nameće kao najosnovnije glasi – kuda na godišnji odmor? More ili planina, ili nešto treće, što će dodatno učiniti da se teže opredelite? Jasno je da svako na prvom mestu želi da se odmori, ali ima onih koji tokom tih nekoliko nedelja žele i da se obrazuju, da uživaju u lepoj hrani ili u nekim egzotičnim predelima, o upoznavanju novih ljudi da i ne govorimo. Šta ako je ipak najbolje otići na neko tiho i pusto mesto na kojem uopšte neće biti ljudi?
Svi ti faktori otežavaju planiranje godišnjih odmora jer je jako teško pronaći aranžman koji bi mogao da zadovolji sve pomenute kriterijume. Zbog toga se godišnji odmor može smatrati najindividualnijim činom odlučivanja – svako bira po svom ukusu. Neko će se opredeliti za nepoznata mesta, neko za mondenska letovališta, neko za obilazak egzotičnih ostrva, a neko za planinske uslove ili seoski turizam.
Najvažnije je da mesto koje odaberete može da vas inspiriše. Što je veći kontrast u odnosu na svakodnevicu koju živite – to bolje punite svoje baterije! Sami ili s porodicom, u većem ili manjem društvu, važno je samo da budete što opušteniji. Zbog toga ste i otišli na odmor, mada nije na odmet imati još neki cilj tokom godišnjeg odmora. Što više sadržaja za što manje novca? Zvuči dobro. Unapred se informišite o svemu što mesto u kojem ćete boraviti može da pruži posetiocima i na taj način napravite idealan spoj prijatnog i korisnog.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.