Muškarac iz snova ima ovih 10 karakteristika

Svaka devojčica mašta o princu iz bajke koji će se pojaviti na belom konju i odvesti je u dvorac gde će živeti srećno do kraja života.

Ali kada odrastete, shvatite da bajke nisu stvarnost i da bi ipak možda trebalo da snizite očekivanja. Kako danas konj i dvorac nisu ono što nekoga čini muškarcem iz snova, prinčevi iz bajki postoje i imaju sledećih 10 karakteristika koje je naveo Kosmopolitan.

1. Uvek vam je zabavno u njegovom društvu

Čak i kada se smrtno dosađujete, na primer dok čekate red u banci, on pronađe način da podigne atmosferu? Ako vam s njim ni na trenutak nije dosadno, dobro ga čuvajte jer je to muškarac iz svačijih snova.

2. Prihvatio je vaše čudne navike

Ako ne pokušava da vas promeni, već vas prihvata onakve kakve jeste, a vaše čudne navike su mu čak i simpatične, ne morate ni sumnjati da vas zaista voli, a boljeg frajera ne možete ni poželeti.

3. Ne prestaje da se trudi oko vas

Njemu ne treba poseban povod za romantični gest, a i nakon nekoliko meseci/godina veze se prema vama ponaša jednako pažljivo kao i na početku veze? Takođe, pokušava da razume i objasni sve vaše „mušice“ i svako loše raspoloženje? Čestitamo, vi ste pronašli pravog princa iz bajke.

4. Zna kada mora da vas pogura

Ako je tu za vas u svim dobrim i lošim trenucima i pomaže vam da „ustanete kada padnete“, ali vas i uvek podseća na vaše vrline, to znači da mu je jako stalo do vas, a osim što je muškarac iz snova, dobar je i kao osoba.

5. Njegovi prijatelji su postali i vaše društvo

Ako vas je upoznao s ljudima do kojih mu je stalo, poput porodice i bliskih prijatelja i sada ste i vi prisutni na svakom ili većini njihovih druženja, znači da želi da vas uključi u svoj život i da ne sumnja u vašu vezu. Takođe, to što su njegovi prijatelji prihvatili vas u svoje društvo odaje da ste i vi njegova devojka iz snova.

6. Zanimaju ga ljudi do kojih vam je stalo

Ako pamti detalje o vašim prijateljima o kojima ste mu pričali ili koje je upoznao pa se povremeno i sam seti da pita za njih, znači da vas prvenstveno sluša dok pričate, što je takođe cenjena osobina kod ljudi, ali i da ga zanima sve što ima veze s vama i to ga definitivno čini muškarcem iz snova.

7. Daje vam onoliko slobodnog prostora koliko vam je potrebno

U zdravim vezama, ljudima je potrebno prostora za aktivnosti koje se ne moraju obavljati u paru, poput druženja s prijateljima, porodicom, bavljenja hobijem, učenja… Muškarac koji to razume i ne prigovara vam ako se dogovorite za izlazak s drugaricama ili dvaput nedeljno idete na pilates očigledno razume šta znači biti u vezi, a zaslužuje i jednako razumevanje s vaše strane.

8. Uvek je srećan što vas vidi

Ako mu svaki put kad vas ugleda izmamite iskreni osmeh na lice (a nadamo se i on vama), to nije nešto što biste smeli da uzimate zdravo za gotovo, već kao znak da ste našli frajera kog ne želite nikad da izgubite.

9. Uvek vas se seti

Nikada neće otići u prodavnicu bez da vas pita da li vam treba nešto, a sa svakog putovanja vam je doneo neku sitnicu? To znači da nije sebičan i da ste mu vi verovatno na prvom mestu.

10. Pored njega se osećate savršeno

Ako se u njegovom društvu osećate najlepše, najsrećnije i najzadovoljnije sobom, verovatno ispunjava i sve već navedene kriterijume koji ga čine kompletnim frajerom iz snova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.