U trendu

Muškarci, da li ste spremni: Doktorka otkriva koja dužina muškog polnog organa je zadovoljavajuća

Doktorka kaže da je ovo jedina istina o prosečnoj dužini muškog polnog organa…

Doktorka Džon Kodl iz Filadelfije koja često na Tiktoku daje razne medicinske savete, pričala je na temu prosečne dužine muškog polnog organa, a sve kako bi se i muškarci, ali i indirektno žene oslobodili pritiska da treba da izgledaju na određeni način. Brojke koje je iznela su sve iznenadile.

„Kao porodični lekar pričam o raznim temama“, rekla je doktorka na početku pa napomenula da većina ljudi misli da je prosečna veličina muškog polnog organa znatno veća nego što zapravo jeste.

„Pod broj dva, postoji veliki društveni pritisak da se izgleda na određeni način, ovo se odnosi i na muškarce i na žene. Želim da kažem neke činjenice koje će vam, nadamo se, pomoći da saznate istinu. Važna poruka je da dobro izgledate takvi kakvi jeste, to je najvažnija poruka koju pokušavam da prenesem ovim videom“, dodala je Kodl, a prenosi Blic Žena.

Prema rečima ove doktorke, prosečna dužina muškog polnog organa jeste oko 10 cm, ta brojka u stanju vrhunca iznosi oko 13 cm.

Napomenula je da seksualno zadovoljstvo ne zavisi od brojeva kao i da bilo koji muškarac ne treba poistovećivati sa određenim brojkama.

Ipak, brojke su i te kako bitne muškarcima koji su se oglasili nakon ovog snimka pa poručuju da su daleko iznad proseka i da su ceo život čekali da čuju ovo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)