U trendu

Muškarci priznali (slagali?) koliko bi žena seksualnih partnera trebalo da ima pre njih

„Kad vam žena kaže da je bila sa muškarcima i pre vas, do koje brojke vam je okej, a preko koje baš i nije?

Među muškarcima postoje razne predrasude kada su žene u pitanju, te ako se šminka ovako ili onako, onda mora da je ovakva ili onakva, te ako nosi štikle visoke, ovoliko ili onoliko…

Sve te brojke su našim muškarcima izgleda važne, pa rekoh da vidimo i ove brojke kako se uklapaju u modele prihvatljivo – neprihvatljivo.“ (ranjeni Zoro)

„U muškoj je prirodi da bude ljubomorna i uvek nam manja brojka više prija, a ni ona nam neće biti po volji. Pa će zato druga strana koja to zna uvek gledati da zaboravi sve one usputne drugare i pijane studentske noći i nekako ih izbaci iz računa i opet će naš đuvegija, aku mu je zaista stalo, gutati knedle pri pomisli na bilo kog drugog u njoj, makar bio jedan pre 10 godina.

Zato sam protiv mnogo čačkanja na tu temu, jer ni meni se ne objašnjava mnogo štošta. Ako ti je „legla“ kao žena, uživaj u tome šta imate i ne filoziforiraj previše. Važno mi je da joj budem jedini tada dok to traje. Pre i posle mene – široko joj polje.“ (fortes)

„Tako ne razmišlja većina, nažalost. Večini ne odgovara ni ako su prvi, ali ne bi baš ni da su 301. Zamisli lika koji je kao ti npr. sredio to u glavi i sve mu je sa darling ok. Niti pita niti proverava, ali… Jednog dana ona mu kaže kako je pre njega imala npr. stotinak muškaraca.

Da li to rađa nekog crva u glavi, ili će od tog crva biti jače uverenje koje npr. ti imaš?“ (ranjeni Zoro)

Uključite se i Vi u diskusiju o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.