U trendu

Bleferi: ubedljivo najbolji muški izgovori

Žene su mnogo strpljivije od nas. Spremne su da nam progledaju kroz prste za sitne poroke, za nerazumno trošenje budžeta, za nezrelost, za povezanost s majkom, za izlaske s prijateljima. Jedina stvar koju nipošto ne smeju da izgube jeste poverenje u nas. Zbog toga stalno proveravaju da li smo još uvek vredni ukazanog poverenja. Ovako rečeno, stvari deluju prilično zastrašujuće.

Kao da one imaju neki ugrađeni alarm koji se s vremena na vreme upali i napravi haos. A u haos se ubrajaju sumnjičavi pogledi, ispitivanje, pravljenje scena i slično. Šta nam valja činiti kako bismo se spasli ove pošasti? Treba nam dobar izgovor u svakoj prilici.

Ukoliko ste zaista napravili neku grešku, nemojte ni da pokušavate da slažete. Budite iskreni i priznajte. Žene znaju da mi primećujemo druge žene; uostalom, i one primećuju druge muškarce. Ipak, potrebno je da se kontrolišete tom prilikom. Nemojte „snimati“ njene sestre, drugarice, rođake, ma koliko vam se seksi one učinile. Najgora stvar koju možete da učinite jeste da pokušate da se napravite blesavi. Sama činjenica da poričete nešto što je u suštini bezazleno (jer ako ne želite da budete s njom, nećete biti s njom) učiniće da zbog tog blesavog poricanja ona pomisli da vi ne razumete razlog zbog kog se ona oseća loše. Upravo zbog toga je veoma važno razmisliti o tome šta ćete izgovoriti kako biste izbegli upadanje u klasičnu žensku zamku.

Uopšte uzev, skrivanje informacija iz prošlosti upućuje na to da vam je prošlost bila mračna, čak i ako nije. A ženama nikada nije dovoljno sumnje.

Uprkos vašem vanrednom naporu da ih zaštitite od detalja, ženski instinkti im često govore da u toj vašoj prošlosti možda ipak ima nečega što bi trebalo da ih brine. Čak i ako ste napravili neki krupan gaf, koji možda podrazumeva i prevaru, skupite hrabrost i priznajte.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)