U trendu

Negujte brak

Bez obzira na to da li vas je vaša supruga očarala na prvi pogled ili je vaša ljubav planula tek nakon dugogodišnjeg prijateljstva, dobar i uspešan brak zahteva ulaganje. Teško da će nežni osećaji i uzbudljiv seks trajati zauvek ako zanemarite probleme i dopustite da sitnice protrče pored vas. Onda je kasno za sve. Da se ne biste probudili s gorkim ukusom u ustima i odjecima u glavi "šta se to dogodilo", odnosno, "šta se to s njom dešava", obratite pažnju na znakove upozorenja.
Ukoliko premalo razgovarate sa svojom suprugom, to je prvi znak upozorenja. Neko od vas dvoje nije zadovoljan u toj tišini. Oslušnite malo, obratite pažnju na njene pokrete, izaberite pogodan trenutak i upitajte je šta je uzrok tome. Ko zna, možda vam je muke zadavala samo neka sitnica.
Ako se pak stalno svađate, ni to nije dobro. Povremene svađe nisu alarmantne, ali ako u toku dana ne možete da sastavite ni pet minuta prijatnog, civilizovanog razgovora, onda definitivno nešto nije u redu. Stavite tačku na uvrede, analizirajte oko čega se najčešće svađate, jer ko zna šta se krije iza verbalnog duela.
Najsigurniji pokazatelj da s vašim brakom nešto nije u redu jeste pojavljivanje avanture na vidiku. Vanbračni izlet posledica je, a ne uzrok, lošeg odnosa s partnerkom. Ako i posumnjate da se nešto dogodilo ili da se može dogoditi, ne krećite u napad nego pokušajte da utvrdite uzrok mirnim razgovorom. Naravno da nije nimalo lako preživeti i prebroditi sve to, ali ako svako preuzme svoj deo odgovornosti, štetu je lako popraviti. Osveta ne vodi nikud.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.