U trendu

Nemoguć poriv (1)

Misterije našeg organizma veoma često nas u potpunosti prevazilaze. I dok ljudi gladni znanja gledaju kosmos, malo pažnje posvećujemo gledanju u sebe, u naš nos, uši, naše intimne delove; slabo se bavimo potragom za nekim interesantnim stvarima koje se dešavaju celom muškom telu. Muška anatomija ima i svoju čudnu stranu, koja nas okreće ka ispitivanju čudnih zvukova, podmuklih bolova i bizarnih poriva koji gospodare našim telima. Sigurno ste se nekada zapitali otkuda nam tolika fiksacija na žensku zadnjicu. Nije to zato što smo neke seksističke svinje. Krivicu svaljujemo na sve drugo, počev od ženskih zadnjica do dužine naših ruku i fleksibilnosti prstiju.
Zašto nam se spontane erekcije dešavaju noću, a ne tokom dana? Ako u večernjim satima naš vršnjak ne dobije svoju porciju, on će biti izložen gladovanju. A noćne erekcije nam služe da naš polni organ dobije svežu krv. To je period u kome se on hrani i puni baterije. S obzirom na to da je naš mozak tokom spavanja u potpunosti inhibiran, nismo u stanju da kontrolišemo erekciju. U toku dana mozak zna mnogo bolje i blokira nagon onda kada erekcija nije prikladna.
Često se pitamo i zašto se ponašamo tako glupavo u društvu neke lepe žene. U životinjskom carstvu stvorenja lepote su najveća moguća nagrada. S nagradom kao ulogom, adrenalin dostiže neslućene granice, što motiviše i tera na rizik. Vrlo često ovakvi rizici dovode do herojskih dela, ali i do glupih grešaka. A onda se dešava da pocrvenimo. Naš organizam priprema odbranu dovodeći krv u lice, mozak i ostala potrebna mesta.
Najradije bismo se sami sebi nasmejali u takvim situacijama, ali sami sebe ne možemo da golicamo. Kada bismo to mogli, zamislite kako bi nam izgledali dani. Većina bi se valjala po podu od smeha, a vrlo je mali broj onih koji bi radili svoj posao. Drugim rečima, bili bismo prave klinje. A nastajanje senzacije zvano golicanje moguće je samo u slučajevima kada je ono izvedeno iznenadno, što se, naravno, ne može dogoditi ako golicamo sami sebe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.