U trendu

Nezaobilazna majica

Kao i svih ovih godina trendovi nisu mogli (mada možda nisu ni pokušavali na adekvatan način) da joj naude. Večita muška majica kratkih rukava, u svetu poznatija kao T-shirt, i ove sezone je pravi modni hit. S obzirom na to da se sezona vrućina uveliko približila, ne bi bilo loše ako biste detaljno proverili svoj orman i videli koje letnje stvari imate na raspolaganju za nekoliko vrelih meseci koji nam predstoje. Bilo da se opredelite za polo majicu sa kragnom, strukiranu majicu sa uskim izrezom oko vrata ili za klasičnu, komotnu majicu, ne možete pogrešiti pod uslovom da vodite računa o kakvoj društvenoj okolnosti je reč. Nošenje kratkih majica danas je dozvoljeno i u najzvaničnijim prilikama, samo ako imate pravu meru.

Iako je igrači golfa već decenijama nose, majica kratkih rukava sa kragnom nikada do sada nije bila tako popularna. Ove sezone nose se polo majice jarkih boja (narandžasta, žuta, zelena, čak i tirkizna). Ipak, ako istinski želite da budete u trendu, opredelite se za onu sa horizontalnim prugama, koje mogu biti različitih boja i širina. Uostalom, zašto da ne budete smeli i ispod polo majice sa prugama ne obučete jednobojni T-shirt? Jedino o čemu pri tom morate voditi računa jeste to da se kombinovane boje slažu.

Iz mode nije izašla ni strukirana majica kratkih rukava, naročito ako su rukavi i okovratnik u drugoj boji. Ovogodišnja dobitna kombinacija je strukirana majica ispod raskopčane sportske košulje dugih rukava. Možda ipak nije na odmet napomenuti da ovakve majice odlično pristaju isključivo vitkim muškarcima. Za one koji se ne libe da javno iznose svoje mišljenje, idealne su majice sa različitim porukama, čak i sa reklamama. Još nešto: ove godine modni kreatori dozvoljavaju vam da pustite mašti na volju i predlažu vam da se oblačite slojevito i da kombinujete različite modele majica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.