U trendu

Nije izgled, novac, šarm: ovo je NAJJAČI muški adut, za njim žene odmah „odlepe“

– Žene, da li to volite!?

Bas! Bariton?

Nakon razgovora telefonom, pojedine dame želele su da me lično sretnu ?

Nekim ženama muški glas može biti afrodizijak!

Ako neko pamti boju glasa soliste grupe „Mirzino jato“, zna o čemu pišem… (Grof Vronski)

– Srđa Trifković. Šarmantan glas a i ono što se čuje. Nenad Kecmanović – dubok glas i odlična dikcija. (elektrika)

– U, ume da bude seksi, recimo kao Šon Koneri, Jeremy Irons. (Metla na vestici)

– Meni je boja važnija od dubine. Mora da se oseti šarm, ne znam kako da objasnim. (elektrika)

– Bas solista grupe „Pletersi“! Eto, tako nešto.

E, sad, anegdota. Imao sam nekih 18-19 godina… U valjevskoj gimnaziji spremali su nekakav recital.

Bio sam vojnik, gardista, tada u valjevskom garnizonu. Načelnik za kulturni i obrazovni rad, neki kapetan, predložio je 20 vojnika, koji se glumački, pevački ili recitatorski, talentom izdvajaju. Nekoj profesorki, vođi celokupnog projekta, u kratkim crtama je objasnio koji su to talenti. Ne znam tačno šta je rekao za mene, ali sigurno nešto za glas i recitovanje… U zakazano vreme, predveče, svi smo čoporativno nahrupili u salu za probe u kojoj se već nalazio priličan broj gimnazijalaca… Čim sam izgovorio „Dobro veče“, profesorka se okrenula i rekla kapetanu: „To je taj!“

Dobio sam ogroman tekst za recital da naučim napamet! Osećao sam strah da neću uspeti naučiti. Pola recitala od oko sat i po- dva bila je moja uloga. Presudio je glas!

Sreća, pa je sve besprekorno izvedeno… ((Grof Vronski)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

4 komentara
 1. Faraonn

  …Ozonci…poponocci…!

 2. TEODORA

  Tacna je konstatcija,da je posle novca,najjaci afrodizijak koji deluje na nas zene…duboki senzualni glas muskarca. Ja veoma polazem na dubinu i boju muskog glasa. Slusajuci mnoge muske glasove,izdvojila bih senzualni seksi provokativan glas Gospodina Dacica.Kada cujem na TV-u neku njegovu konferenciju za stampu,prosto zadrhtim od neke prijatne jeze.

 3. Nataša Gajić

  Pa. sad…. mislim da je to neka „sekta“ („darkeri“ ili tako nešto…. nose crne rolke i pale svijeće dok se „samoubijaju“)- pročitajte „Purity“ od Jonatana Franzena (Čistoća) i vidjećete šta sve može opsesija nekim ili nečim; vladajte sobom a ne drugima- potrošiti se za nešto: mržnju, osvetu i gađenje, uzalud je… bačeno vrijeme!

 4. Nataša Gajić

  Ja sam se zaljubila u glasovne akrobacije Dače Kocjana, voditelja na beogradskoj 202-ci, i kad nas je čoporativno zvao kod sebe u radio- kafić na druženje; šmeker Ozonaca prije trideset ljeta i od tada me to drži. Hvala ti za sve, Koci!!!!

Napišite komentar