Nije teško biti Kazanova (2)

Neće raditi protiv vas ukoliko devojci koju pokušavate da zavedete u Kazanova maniru odmah stavite do znanja da želite samo malo zabave za jedno veče – čak i ako zaista ne mislite tako. Na taj način ćete uspešno zaobići nepotrebne nesporazume i nećete umesto ljubavnika postati samo najbolji prijatelj. To dalje podrazumeva da kategorički ne pokušavate da razumete žensku logiku. U njoj, naime, nema ničega logičnog. Samo su pravi velemajstori zavođenja u stanju da shvate kako zaista razmišljaju žene i jedino oni znaju kako to saznanje mogu da iskoriste do maksimuma.

Kada dođe do razgovora, budite taj koji započinje temu, ali uvek nju pustite da priča. Prve tri sekunde posle upoznavanja iskoristite da nametnete temu razgovora, a potom je samo slušajte. Možda izgleda komplikovano, ali zapravo nije. Takav pristup omogućiće vam da ostanete tajanstveni i da zagolicate njenu radoznalost. Ujedno pažljivo pratite govor njenog tela. Grimase i gestikuliranje dok razgovarate mogu da vam otkriju njene najskrivenije misli, a to je ono što će vam biti najveći saveznik u daljem zavođenju. Takođe, ne bi bilo loše da prilikom razgovora ubacite po koju seksualnu opasku. Vaš plen će osetiti uzbuđenje a da toga nije ni svesna. Ipak, to ne znači da ne želite da probudite njene emocije. Naprotiv, emocije mogu oslabiti njen gard i ubrzo će vam se sama baciti u zagrljaj.

Na kraju, znajte da nema potrebe da budete previše galantni. Ne izvodite je na večeru niti piće, ne kupujte joj cveće i ne dozvolite joj da pomisli da ste joj uvek na raspolaganju. Vaša nedostupnost može da bude vaše najjače oružje u igri zavođenja. Naravno, pri tom imajte na umu da sva pravila koja manje ili više uspešno primenjujete padaju u vodu ukoliko se zaljubite. Čak ni najrazrađenije taktike ne mogu da upale ukoliko osetite da je to žena koju biste mogli da zavolite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.