U trendu

Nisu ruke: Jedan deo tela otkriva veličinu muškog polnog organa

Kao što muškarci često odmeravaju ženske obline, grudi, zadnjicu, tako i žene zanimaju pojedini delovi muškog tela. O njemu se vode mnoge polemike, postoje i brojna nagađanja da veličinu polnog organa muškarca možemo proceniti na osnovu nekih drugih delova tela kao što su nos, stopala i tome slično.

Kako nije baš pristojno zaviriti nekome u pantalone, mnogi su traživali način kako bi prema nekim fizičkim karakteristikama mogli da otkriju dužinu muškog polnog organa. Da biste otkrili to što vas zanima, prema rezultatima nove studije sprovedene u Japanu, potrebno je samo da pogled usmerite na lice muškarca koji vas zanima.

NAUČNICI POVEZALI VELIČINU NOSA I PENISA

Naučnici su merili veličinu penisa u erekciji, a nos po dužini, i širini. Ono što su zaključili je to da se prosečna veličina penisa slaže s veličinom nosa – dakle veći je kod pojedinaca koji imaju veći nos. Zaključili su da su ova dva parametra povezana.

„Studija je ograničena na Japan, a još nije jasan razlog zašto je veličina nosa povezana s veličinom penisa. Činjenica da je veličina (dužina) penisa povezana s nosom daje do znanja da s tim podatkom nemaju veze godine, visina i težina, ali je određen već pri rođenju“, pojasnili su autori studije.

Studija je zaključila kako muškarci s velikim nosem imaju i penis koji je oko 30 posto duži.

Naučnici su otkrili kako muškarci s kraćim nosem, oko 4.5 cm, imaju u proseku penis dug oko 10 cm. Ako je u pitanju nos dug 5.5 cm, penis bi mogao biti dugačak oko 13.5 cm. Duži je dakle za oko 29 posto, piše Ordinacija.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)