Njihovi izgovori

Devojke su kao virus gripa koji mutira pre nego što se stvori efikasna vakcina, tako da je nemoguće ukratko obraditi sve njihove izgovore. Ipak, može se napraviti kratak presek svih onih izgovora za izbegavanje seksa koji, ruku na srce, mogu da budu jako maštoviti.

Toaleti umeju da im budu suviše tesni; vaše lice može da bude nedovoljno izbrijano; napolju je još uvek dan, ili: „Sačekaj, baš sam se setila nečeg tužnog.“ Da li ste nekada čuli nešto od ovoga u trenutku kada ste poželeli seks sa svojom izabranicom? Koliko ženama seks u tom trenutku može da bude nebitan pokazuje i to da se kao izgovori pojavljuju fraze tipa: mlađa sestra još ne spava, mlađa sestra spava, ili: „Tako mi se to radi izvan kreveta, šteta što je napolju minus 20.“

Najčešći i najverovatniji izgovor je: „Ne radi mi se to“, dok je izgovor koji spada u klišee nad klišeima jednostavan i glasi: „Boli me glava.“

Nemojte misliti da osobe ženskog pola unapred smišljaju slične izgovore i da samo čekaju trenutak kada će moći da ih upotrebe. Po pravilu, reč je o čistoj improvizaciji koja nastaje kao posledica kritičnog trenutka u kojem se vama hoće, a njoj ne. Zbog toga se često može čuti: „Ja sam u principu za, ali mislim da nećemo uspeti“, a ako čujete: „Kako uopšte možeš da razmišljaš o seksu dok milioni dece gladuju u Africi“, zapitajte se da li možda imate devojku koja uopšte više ne želi seks sa vama.

Još gore od toga je ako se ona požali da ne može da se skine pred vama, jer je obukla veš u različitoj boji, pa ne bi htela da je vidite u toj kombinaciji. Kao da biste vi uopšte obraćali pažnju na boju njenih gaćica u situaciji kada vam je do seksa i samo seksa… Izgleda da muškarci nemaju nikakve šanse kada je seksualna foliraža u pitanju… One mogu da odglume i orgazam.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.