U trendu

One ne vole intrige

Većina muškaraca ima velikih problema sa komunikacijom na prvom sastanku. Za neke je to pravo mučenje, pa često požele da preskoče taj deo. Čak i kada se baš potrude da razgovor bude što opušteniji i da poprimi neki dublji smisao, ona izgleda nezainteresovano, što jaču polovinu dovodi do ludila. Da biste privukli pažnju svoje simpatije već na prvom „sudaru“, nemojte pričati prebrzo i neka ono što kažete bude ono najbitnije i najinteresantnije. Nije dobro kada je vaša priča prespora i usmerena isključivo na vas.

Treba znati da ponekad i tišina ume da stvori veoma prijatnu atmosferu, ali ni s tim ne treba preterivati. Imajte na umu da je cilj izlaska zainteresovati devojku za razgovor, a posle i za sebe. Najvažnije je da izaberete teme koje će vašoj izabranici prijati. Da biste to umeli, morate znati da postoje teme o kojima žene nipošto ne vole da pričaju, posebno ne na prvom sastanku.

Pre svega, tu je tema bivše devojke. Tako vrlo lako možete otkriti svoje slabe tačke koje će ona kad-tad iskoristiti. S druge strane, morate ostaviti utisak da ste racionalno i sigurno preboleli prošlost, čak i kada to nije tako. Žensku naklonost nećete kupiti ni pričama o bolesnim roditeljima ili rođacima. Razgovor o operaciji koju ste nedavno imali i iznošenje nekih detalja o tome pre će izazvati gađenje nego sažaljenje. Neka vam bude jasno da nije svima interesantna priča o tome šta vam se sve dogodilo prethodnog dana. Potrebna je velika količina familijarnosti kako bi razgovor o svakodnevici i nekim sitnim stvarima dostigao nivo zanimljivog.

Sport takođe nije rešenje, jer on zanima malo žena. Vaše poznavanje raznih statistika neće je oduševiti, niti će zbog toga misliti da ste pametni. Izbegavajte i automobile – devojčice se nisu igrale takvim igračkama. Trudite se da izbegnete ogovaranje. Žene ne vole muškarce tračare. Zaobiđite i priče o ljudima koje ne volite – kao takvi, pre ćete je podsetiti na drugaricu nego na nekoga u koga bi se mogla zaljubiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.