U trendu

Osnažite libido

Postoji jedna automatska pretpostavka koja se tiče skladnih emotivnih veza – neki par je dugo zajedno i srećni su. Međutim, gotovo da ne postoji par koji vam neće reći da su u nekom trenutku osetili kako im veza polako ali sigurno upada u zamku koju su postavili dosada, njena najbolja prijateljica rutina i njihov stari prijatelj nemaštovitost. Skladnost jedne veze ponekad se ogleda upravo u tome da se sve ove prepreke savladaju i da se na svaki način na kraju ipak probudi strast. Postoji više od nekoliko načina da se ustanovi kakav utisak ostavljate na svoju voljenu osobu. To između ostalog možete ustanoviti i na osnovu uzbuđenog "O, da", koje se izgovori prilikom poljupca, vođenja ljubavi ili prilikom svakog susreta, pa čak i onog svakodnevnog.
Da bi se pobedile dosada, rutina i nemaštovitost, za početak je potrebno da postoji obavezna doza spontanosti. To što ćete biti puni razumevanja i nežni ne znači da idete protiv utvrđenih pravila muškog ponašanja. To pre ima veze s tim što ste dobro vaspitani i što znate šta znači i koliko dobra može da donese uzdržanost. Voljena osoba će vas poštovati zbog takvog ponašanja, ali to ponekad ne može da bude dovoljno za jednu vezu. Ukoliko zaista želite da veza u kojoj ste uspe, potrebno je smanjiti želju da sve bude kontrolisano (osećanja na prvom mestu). Opustite se i budite spontaniji. Čak i svađa može da vam postane saveznik u takvim prilikama. Ona je nešto što može da stimuliše sva čula, a u svakom slučaju jeste nešto što odstupa od uobičajenog stava da u dobrim vezama nikada nema sukobljavanja.
Punjenje baterija jednog oslabljenog libida ne mora da bude mučan posao. Zato je s vremena na vreme dobro zaigrati na kartu iznenađenja. A vi najbolje znate šta bi moglo da iznenadi vašu voljenu osobu. U krajnjem slučaju, svi mi dobro znamo koliki je erotski potencijal osobe s kojom smo. Maštovitost i seksualnost mogu da se zadrže i posle prvih 300 dana jedne veze, koliko se inače veruje da traje prava strast.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.