U trendu

Ove tipove muškaraca izbegavajte u 2021. godini

Nema sumnje da ćete tokom nje upoznati nove ljude, od kojih ćete sa pojedinima i stupiti u ljubavnu vezu. Ako ste neko ko pokušava od početka nove godine da svaki svoj potez odigra pravilno, sigurno ste već napravili listu novogodišnjih odluka. Možda biste na nju mogli da dodate i tipove muškaraca koje je poželjno da izbegavate kako vam ne bi slomili srce. Koji su to muškarci otkrivamo vam u redovima koji slede:

ONI KOJI SAMI NE ZNAJU ŠTA ŽELE

Nova 2021. godina treba da bude ona u kojoj ćete konačno završiti sa svim tim – skoro vezama. Sve nedefinisane situacije u kojima ste vi strana koja zna šta želi, a on ta koja ne zna, treba da završe u prošlosti. Ako on nije spreman da ozvaniči vašu vezu i gradi sa vama budućnost, znači da nije dovoljno zreo i da ne bi trebalo na njega da gubite vreme, piše HerWay, a prenosi Ženskimagazin.

ONI KOJI SE NADATE DA ĆETE PROMENITI

Koliko puta ste se upustili u avanturu sa mladićem za kog ste znali da istovremeno izlazi sa više devojaka? Šaramntan je i vrlo privlačan, i obara vas s nogu s nekoliko laskavih reči, zar ne? Ovo je godina kad bi trebalo da stavite tačku na takve kombinacije. Teško im je odoleti, istina, ali ga ni jedna od vas nikad neće promeniti.

ONI KOJI ŽELE VAS DA PROMENE

Jedno je sigurno – nikad ne bi trebalo da se upuštate u vezu sa nekim ko vas ne prihvata takvu kakva jeste. Osoba koja želi da vas promeni, ne voli vas, već svoju zamisao o vama. Takve osobe kraj sebe žele nekog ko je savršen, i koga mogu s ponosom da pokazuju, bez uzimanja u obzir vaših osećanja i individualnosti.

ONE KOJI SA SOBOM NOSE EMOCIONALNI PRTLJAG

Gotovo da nema osobe srednjeg doba koja iza sebe nema romantičnu vezu koja nije završila slavno. I mada život ide dalje, uspevale ljubavne veze ili ne, trebalo bi da obratite pažnju na to kakva su njegova osećanja po pitanju njegove bivše. Ono što vam treba je muškarac koji je prihvatio činjenicu da je prošla veza završena a ne onaj koji i dalje gaji snažna osećanja prema svojoj bivšoj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.