U trendu

Poljubac otkriva

Stihovi koji kažu: "Poljubac je susret najveći na svetu", sigurno nisu uzalud i tek tako smišljeni. Jasno je kao dan da nas upravo usne mogu odvesti do neslućenih zadovoljstava. Možda žene generalno vole "grubijane", ali u krevetu ipak cene nežnost i pažnju. Sad, da li to podrazumeva da ih cene daleko više od akrobacije – diskutabilno je. Verovatno se najbolje kotiraju oni koji uspešno umeju da balansiraju u svim oblastima. Ekstreme uvek treba izbegavati. Ako se žene pitaju, a pitaju se (a nije da ni mi ne znamo, nego smo ponekad jednostavno previše lenji), ima toliko delova njihovog tela koji ne smeju da ostanu zanemareni tokom seksa. Naravno da je priča o erogenim zonama svima poznata. Nije poenta u mestu koje se ljubi, već u načinu na koji se ljubi.
Većini žena mesto iza ušiju ili sama ušna školjka jeste erogena zona, ali je sigurno i veliki broj onih dama koje će reći koliko im je grozno ako im neko nemilice kopa jezikom po uvetu. Ukoliko je tajna ipak u poljupcu, onda je najbolje držati se onih laganih, koji signaliziraju, daju znakove, sami šalju uputstva koje je sledeće mesto na njenom telu kome se treba posvetiti. Stavimo se za trenutak u kožu jedne od pripadnica lepšeg pola. Ni nama sigurno ne bi bilo prijatno da neko tek tako mlatara jezikom po našem telu. Ljubljenje, to jest način ljubljenja, zapravo najbolje otkriva kakvi smo kao osoba kada je u pitanju seks. Ono je uvod u taj čin i nekada najbolje pokaže kakav će muškarac biti kao ljubavnik.
Svako ko je brzoplet u poljupcima želeće da što pre dođe do vrhunca, ne obraćajući pažnju na predigru i sam sadržaj seksa. Ljubljenje je samo po sebi savršeno, tu nema šta da se dodaje. Ali i sama najava poljupca ili poigravanje njime, njegova dozirana upotreba, nešto je što može da izazove obostrano umiranje od želje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar