Prevazilaženje stida

Kada je seks u pitanju, igranje uloga može da bude i te kako zabavno. Uzbudljivo je i vruće. Deo uživanja u seksu za kojim žudimo je stepen našeg bekstva. Igranje uloga se odlično prepliće s tendencijom da se distanciramo od svakodnevnih zahteva života. Njoj će pomoći da iskusi više slobode iza svih maski, pošto će moći da mentalno postavi sebe na drugo, uzbudljivije mesto. A vama? Vama sledi nezaboravan užitak. Ako joj igranje uloga pomaže da pronađe nova uzbuđenja, učinite sve što je potrebno da je usrećite. Da li je mnogo pitati za beskrajnu nit divljih uživanja?
Nemate šta da izgubite, osim svog identiteta na nekoliko sati – i nešto od svojih inhibicija. Skoro svako ima fantazije, a većina nas nije spremna da ih istraži. O ženama da i ne govorimo. I mi i one se ponekad stidimo da podelimo informacije – seksualne, lične informacije. Mi ih skoro nikad ne delimo. Plašimo se da bismo mogli da budemo ismejani. Šta nam valja činiti? Razvijte ideju u kontekstu. Odigrajte film koji ste upravo odgledali, ali odigrajte taj potez pametno. Najbolja stvar je da je navedete da scenario vidi kao svoju ideju. Počnite s nečim pozitivnim, recimo, s komplimentima. Ne razmišljajte o dosadi i ne žurite. Počnite polako, dozvoljavajući svakome od vas da se nasmeje.
Pretvarajte se. Ne morate da se obučete kao doktor, ali možete da pričate kao doktor i da ulazite i izlazite iz uloge. Budite spontani. Istražujte. I zapamtite da ne postoji "pravi" način da se to uradi. Zabavljajte se i imajte smisla za humor. Na vam je samo da odlučite koji biste odnos voleli da isprobate: atleta i navijačica, profesor i studentkinja, bogati muškarac i francuska sobarica, stranci koji se slučajno upoznaju u baru, pilot i stjuardesa, producent i glumica, bolničarka i ranjeni vojnik, zaposleni i šefica, šef i sekretarica… Gomila mogućnosti otvorena je samo za vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.