U trendu

Prijatni događaji u vezi

Žene često operišu izrazom „seks“, ali bez obzira na količinu zadovoljstva i asocijacija koju im ta reč budi, one po prirodi stvari ne mogu znati šta seks znači muškarcu; razlog je prost – muškarci drugačije shvataju seks. Naravno, tu postoji uzajamno nerazumevanje, pa ni muškarci ne shvataju uvek zašto žene hoće ili neće seks. Taj večiti nesporazum je prirodno osiguran i garantovan; samo mu nedostaje etiketa „zdrava hrana“.

U slučajevima kada žene neće seks, one ne kažu da neće i muškarca, a takve situacije uvek treba shvatati kao privremene. Muškarcu je želja za seksom vodeći nagon, a ženi je seks često samo nešto što „oseća na svojoj koži“, te jedna od mnogih životnih obaveza na putu ispunjenja prirodne ženske funkcije.

Ženama su ljubav i seks nešto što ih „ispunjava“, što – ako hoćete – i nije daleko od istine. Znači li to da su one, figurativno rečeno, prazne, pa ih treba ispuniti na neki način? Skoro da je tako. Ko ispunjava? Muškarac. Pored toga što muškarac i bukvalno poseduje određenu količinu složene supstance koja može da ispuni ženu, on ima i mentalne fluide koji kao izazivači, to jest nadražaji, mogu da dopru do ženskih misli. „Okrutna“ priroda služi se svim varkama, zamkama i smicalicama kako bi žena bila bukvalno ispunjena i, gle čuda, baš taj direktni i jedini važan deo muške strategije mora biti upakovan pod nedefinisani ženski uslov koji se najčešće zove ljubav.

Taj unikatni proizvod u živom svetu – ljubav, sačinjen je iz neregularne mešavine starih i novih osećanja i kao takav ne može dati bilo kakav trajni rezultat. Zato, ako hoćete ljubav, pustite je neka se sama stvara, zabavlja i igra. Ostavite je na miru da ne bi ometala glavnu stvar – materijalizaciju novog života, pri čemu je seks više nego neophodan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.