Razotkrivanje

Verovatno da i vi, kao većina muškaraca, instinktivno osećate kada se dopadate nekoj ženi. Međutim, šta ako je ona stidljiva i zatvorena i ako ju je zaista teško „provaliti“? Da li to predstavlja njen izrazito drugačiji način flertovanja, karakterističan isključivo za stidljive devojke?

Situacija koja bi dala potvrdan odgovor na to pitanje izgledala bi ovako: u poslednje vreme veoma često se „slučajno“ srećete na najrazličitijim mestima ili, ako ste u istoj prostoriji, ona pokušava da vas onako usput okrzne ili dodirne, mada vam se nikada ne obraća direktno. Prijatelji vam možda i govore da ona ne skida pogled sa vas, međutim, kada je pogledate i kada vam se pogledi ukrste, odmah se okreće na drugu stranu. Ako i sami malo bolje razmislite, setićete se da zaista često osećate nečiji pogled na sebi, mada vam nikada nije uspelo da tu osobu uhvatite na delu. Sad vam stvari postaju malo jasnije. Ništa nije slučajno.

Još jedan siguran pokazatelj tiče se promene koja nastaje na njoj ako ste vi u njenoj blizini. Obično je brbljiva i razgovara sa svima, ali kada se vi pojavite, ona jednostavno zanemi. Ovakvo ponašanje moglo bi i da vas nervira iako nema razloga za to. Ona se svojski, mada nevešto, trudi da privuče vašu pažnju. Najrečitiji pokazatelj njenih osećanja prema vama je činjenica da se njeno ponašanje drastično menja ako ste vi u blizini. U svakom slučaju, na vama će biti pokretanje inicijative i činjenje prvog koraka. Od tog trenutka sve će biti mnogo lakše i za nju i za vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.